Afiyet olsun canım.Önce adımları atayım sonra menü atayım
Sabah 9.00 peynirli omlet, domates salata,hindi füme, yarım dlm kaşar, zeytin
15.30 1.5 porsiyon İskender -cola
21.00 az üzüm, 2 dilim armut,
22.00 Sütlü filtre kahve
Elhan @Zipzip- @SebastianCheesecake
En azından evde basit menüler, salatalar hazırlarsin. Alış tatlim yemek yapmaya alış biz de yardım ederiz tarif veririz.Hoşbuldumçok teşekkür ederim. Evet çok güzel bir ortam var maşallah. Evde kalıyorum ama alışkanlığım yok pek ailemden uzaktayım. Yoksa imkanım var inşallah alışırım yapmaya
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Ovadril losyon varsa çok işe yarıyor kaşıntılarda ve soğuk suyla beyaz sabunla bir duş alırsan çok sakinler. Ben de alerjik biriyim bunların çok faydasını gördüm
Vitamin içiyor musun? Eğer içiyorsan, yine vitamin veya içinde vitamin barındıran ilaç, shake tarzı birşey kullanırsan o da yapar. Yani yüksek doz vitamin. Geçmiş olsun
Değişik bir şey yedin mi? Değişik kozmetik ürünleri kullandın mı? Birşey dokunmuş da acaba ne? Allah şifa versin canım
Çok sağolun kızlar yaaaaaOlur, önce küçük biyerde dene, azdıradabilir
Sağol ablam. Bunu almamdaki en büyük özelliği zaten basıncı kendi ayarlıyor. Rabbim kaza bela vermesin Amin. Sizlere daha güzelini versin inşallahBirşey olmaz canım, alışırsın, güle güle kullan
Hoşgeldin canım. Buraya gelmene sevindimÇok geçmiş olsun. Ovadril losyon varsa çok işe yarıyor kaşıntılarda ve soğuk suyla beyaz sabunla bir duş alırsan çok sakinler. Ben de alerjik biriyim bunların çok faydasını gördüm
Hayata heyecan katıyor ama düdüklülerYeni düdüklü aldım eşim evdeyken ilk denemeyi yapayım dedim ve biliyorsunuz dudukluler riskli biraz. Buraya nasıl daldiysam pisss sesine ödüm koptu. Neyse canlı metabolizmamla birlikte yatmaya gidiyorum
Uyanmani bekliyordum canım bayağı merak ettim. Ay çok sevindim. Bugün de kullan hatta çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne sulandırarak ekle. Giysilerden de bulaşmış olabilir. Çok geçmiş olsun.
Ölçü ne kadar koyalim biricikim??Uyanmani bekliyordum canım bayağı merak ettim. Ay çok sevindim. Bugün de kullan hatta çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne sulandırarak ekle. Giysilerden de bulaşmış olabilir. Çok geçmiş olsun.
Ay hadi geçmiş olsun
Yarım çay bardağı yeterli canım. Yumuşaticin bittiği zaman alternatif hem de. Benim şifalarla ilgili takip ettiğim bir hatun dışarıdan getirdiğimiz olumsuz enerjilerden kurtulmak için sirke önermişti sayılamayacak çok faydası var.Ölçü ne kadar koyalim biricikim??
Rüyanda hamur yoğurduğunu söyler ama ispat edememBen oğlanların yataklarını topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım, çöpleri yolladım, wc temizledim geri yattım
Çok sevindim canım hayırlısı ile gelsin minnoş kızınKuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallahDoğum da şubat ayı ortası görünüyor, bakalım hayırlısı
Geldim Aşkitomerenmothers bugün seni göremedim sanki tatlım?
Bir süredir gözükmüyor valla
Kızlar benımde öyleydi yaptım şu hesap ayarlarında sanırım kişisel imzamı göster kutucuğu işaretli olması gerekiyordu ana sayfada kk soru bölümündeydi sanırım anlatmışlar ordan bakıp yapabilirsiniz benim düzeldiYeni farkettim. Kilolarımızın olması motivasyondu aslında
Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ama bunu denicem canımcımYarım çay bardağı yeterli canım. Yumuşaticin bittiği zaman alternatif hem de. Benim şifalarla ilgili takip ettiğim bir hatun dışarıdan getirdiğimiz olumsuz enerjilerden kurtulmak için sirke önermişti sayılamayacak çok faydası var.
NolduÇok sevindim canım hayırlısı ile gelsin minnoş kızın
Geldim Aşkitomdün biraz keyifsizdim halsizdim ama iyiyim bugün
Kızlar benımde öyleydi yaptım şu hesap ayarlarında sanırım kişisel imzamı göster kutucuğu işaretli olması gerekiyordu ana sayfada kk soru bölümündeydi sanırım anlatmışlar ordan bakıp yapabilirsiniz benim düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?