Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım.
Kimse beni tutmasın dövecem seni.
Akşami çok erkene almişsin tamam da 21.00' deki üzüm, armut orucu bozmuş. Tatlım diyet yapıp zayıflamak isteyen bir hatun porsiyonlarıni kontrol altına almalı. Bir buçuk İskender nedir Mahmut abi
Eltin ısmarladı desem neyse de olmadı kaptan kızdı diyim yani. Midemizi küçültmemiz lazım. Kola gibi içecekleri de hafta içi menümüze dahil etmeyelim. Kahvaltin harikaydı hakkını verelim. Güzel başladigin şeyleri devam ettirmeyi alışkanlık edin. Bak içine girmemizi bekleyen giysiler var ona göre

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Evet çok güzel bir ortam var maşallah. Evde kalıyorum ama alışkanlığım yok pek ailemden uzaktayım. Yoksa imkanım var inşallah alışırım yapmaya
En azından evde basit menüler, salatalar hazırlarsin. Alış tatlim yemek yapmaya alış biz de yardım ederiz tarif veririz.

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun . Ovadril losyon varsa çok işe yarıyor kaşıntılarda ve soğuk suyla beyaz sabunla bir duş alırsan çok sakinler. Ben de alerjik biriyim bunların çok faydasını gördüm

Vitamin içiyor musun? Eğer içiyorsan, yine vitamin veya içinde vitamin barındıran ilaç, shake tarzı birşey kullanırsan o da yapar. Yani yüksek doz vitamin. Geçmiş olsun

Değişik bir şey yedin mi? Değişik kozmetik ürünleri kullandın mı? Birşey dokunmuş da acaba ne? Allah şifa versin canım

Olur, önce küçük biyerde dene, azdıradabilir
Çok sağolun kızlar yaaaaa
Alerji şurubu ve sirkeli su iyi geldi hiç bir kaşıntı kalmadı

Elhan ablammm kuzum çok sağolllllll işe yaradı sirkeli su
Uyanmani bekliyordum canım bayağı merak ettim. Ay çok sevindim. Bugün de kullan hatta çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne sulandırarak ekle. Giysilerden de bulaşmış olabilir. Çok geçmiş olsun.

Ölçü ne kadar koyalim biricikim??
Yarım çay bardağı yeterli canım. Yumuşaticin bittiği zaman alternatif hem de. Benim şifalarla ilgili takip ettiğim bir hatun dışarıdan getirdiğimiz olumsuz enerjilerden kurtulmak için sirke önermişti sayılamayacak çok faydası var.

Kuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallah Doğum da şubat ayı ortası görünüyor, bakalım hayırlısı
Çok sevindim canım hayırlısı ile gelsin minnoş kızın
erenmothers bugün seni göremedim sanki tatlım?
Geldim Aşkitom dün biraz keyifsizdim halsizdim ama iyiyim bugün
Bir süredir gözükmüyor valla

Yeni farkettim. Kilolarımızın olması motivasyondu aslında
Kızlar benımde öyleydi yaptım şu hesap ayarlarında sanırım kişisel imzamı göster kutucuğu işaretli olması gerekiyordu ana sayfada kk soru bölümündeydi sanırım anlatmışlar ordan bakıp yapabilirsiniz benim düzeldi

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ama bunu denicem canımcım

Noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…