Vitamin içiyor musun? Eğer içiyorsan, yine vitamin veya içinde vitamin barındıran ilaç, shake tarzı birşey kullanırsan o da yapar. Yani yüksek doz vitamin. Geçmiş olsunKızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya
Değişik bir şey yedin mi? Değişik kozmetik ürünleri kullandın mı? Birşey dokunmuş da acaba ne? Allah şifa versin canımKızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya
Olur, önce küçük biyerde dene, azdıradabilirÜzüm sirkesi yok elma sirkesi olur mu abla
Valla billaİnanmam
Birşey olmaz canım, alışırsın, güle güle kullanYeni düdüklü aldım eşim evdeyken ilk denemeyi yapayım dedim ve biliyorsunuz dudukluler riskli biraz. Buraya nasıl daldiysam pisss sesine ödüm koptu. Neyse canlı metabolizmamla birlikte yatmaya gidiyorum
Bu menü beni döver6 Aralık Salı
Elhan Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia
Kahvaltı 09.30
Tam buğday lavaşa dürüm
Az ton balığı az avokado
Spor sonrası 12.30
200 ml protein shake
Öğle 15.15
1 kase granola+soya sütü
Akşam 18.00
1 kabak sote+2 kaşık kıyma
2 yk avaokado püresi içinde maydanoz sarımsak limon vardı
Su 2 lt
Spor
40 dk reformer
Adım
8.235
Günaydın iyi uykuları canımGünaydınkocişimi.gönderdim geri yatıyom akşam toplayamadım evi herşey beni bekliyo ama olsun.
Günaydın tatlımGünaydınkocişimi.gönderdim geri yatıyom akşam toplayamadım evi herşey beni bekliyo ama olsun.
Git git elli beşe Allah doyursun gözünüBen tepeye yazdım
Ben oğlanların yataklarını topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım, çöpleri yolladım, wc temizledim geri yattımGünaydınkocişimi.gönderdim geri yatıyom akşam toplayamadım evi herşey beni bekliyo ama olsun.
Su başı işi kaytarmaya başladi dün su icmeye zorladım kendimi.İyi geceler subaşı
Kandırmamıştır, akşam karanlığında çöp atmak ta iyi deyil derler, evde çöp kalması da iyi deyil derler, bende akşamdan kapının önüne koyar, işe giderlerken attırırımGünaydın tatlımgece bulaşıkları bırakmak iyi değil bak anam evin bereketi kaçar derdi. beni kandirmadiysa tabi
Akşam karanlığında çöp atmayı düşündüm de mantıklı açıklaması vardır. Işıklandırma yoktu demek ki çok eskilerde insanlar üzerine basar yaralanır , düşer kayar diye sankiKandırmamıştır, akşam karanlığında çöp atmak ta iyi deyil derler, evde çöp kalması da iyi deyil derler, bende akşamdan kapının önüne koyar, işe giderlerken attırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?