Geçmiş olsun canım.Dolgu yapılıyor canım. 3 diş dolgu oldu. Ama diş etlerin sıkıntılı imiş. Ödem var ve Şiş eğer işlem yapılmazsa dişlerin 2 yıla kalmaz dökülür dedi dr. Ocak ayına randevu verdi diş eti tedavisine başlamak için. Bu yüzden de dolgu da zor oluyor yaparken
Mantar mi mantı mi ona göre mesaj yazacağımGünün sorusu
Ben dışardaydım çok mücadele ettim dışarda yememek için ve kazandım
Eve geldim küçük bir kase mant,,, koca büyük tabak salata yedim
Akşama da tavuk filan yaparım herhalde kendime
Yok bebem ama Dukan birası varsa olur bakBira içiyorduk di mi
İyi olur inşallah canımDolgu yapılıyor canım. 3 diş dolgu oldu. Ama diş etlerin sıkıntılı imiş. Ödem var ve Şiş eğer işlem yapılmazsa dişlerin 2 yıla kalmaz dökülür dedi dr. Ocak ayına randevu verdi diş eti tedavisine başlamak için. Bu yüzden de dolgu da zor oluyor yaparken
Sanki bozanın da bir gün öyle oldu?Bilemedim ki canım. Geçen gün arkadaşın adımsayarinda bir problem olduğu için teklif sunmuştum. Bizim mthn kızımız adımı tamamlamayı unutmuş ceza olarak eksik kalsa daha iyi olur sanki...
Geçmiş olsun canımSelam kizlar dun giremedim . Yatiyorum şuan . Bakici bakiyor
.
Rahatsizlandim. Yazacak halim.bile.yok. dun adim.fotosu cekmistim Allahtan.
Eki Görüntüle 3173273 merak etmeyin beni. Ben de anlamadimne oldu. Midem bulaniyor ve ani kalkimca tansiyonum duser gibi oluyor
@SebastianCheesecake @CCordelia @
@pastelfitElhan
Menumu yazicam mutlaka, insaallah gorusuriz
Teşekkür ederim kaptanım
Hahahah mantı ablaMantar mi mantı mi ona göre mesaj yazacağımsoru neydi tatlım
Ama mantıydıŞimdi o mant yazanı ben mantar okuyorrum
Fesang sen mantı okuyabilirsin
Adım sayısı kabul edilmeyecekse çok bı mesele kalmıyor aslındaİşin zor tatlım.
İş çıkışı evde tamamlamak da ayrı bir mesele...
Tatlım bu hafta yeşil takım açilirsa orada devam edersin. Şartlarin seni zorluyor farkındayım üstüne bir de ben zorluyorum.Adım sayısı kabul edilmeyecekse çok bı mesele kalmıyor aslında
Ona nasıl bir yol izlendi tam hatırlamıyorum.Sanki bozanın da bir gün öyle oldu?
Ben akşam çok kosturdum sayıyı tutturmak için. Gerçekten motive ediyor. 83 lere düştüm şuan ve ufak bir rekabet havası güzel oluyor. Yine de siz bilirsiniz.Tatlım bu hafta yeşil takım açilirsa orada devam edersin. Şartlarin seni zorluyor farkındayım üstüne bir de ben zorluyorum.Derdim size yardımcı olmak başka türlü benim yararıma bir şey yok. Kilo vermenizde destek amacıyla biraz sıkıştırıyorum yoksa tamamen salariz kendimden biliyorum. Mayısta 60' lardan 70' e geldim. Beni anlayacağını ümit ediyorum. Kendini kötü hissetme olur mu üzülürüm
Gel canım sana bı güzellik yaparız
Olur kızlarben de iyiyim canım sağol
yeşil takıma gel kuzum
Afiyet olsun ayağına sağlık
Yimeydin iyiydiHahahah mantı abla
Mantı çok aramam fezamŞimdi o mant yazanı ben mantar okuyorrum
Fesang sen mantı okuyabilirsin
Hay Allah diş de zor ya, benim eşim ve oğlum çok çekti bilirim. Allah kolaylık versin canımDolgu yapılıyor canım. 3 diş dolgu oldu. Ama diş etlerin sıkıntılı imiş. Ödem var ve Şiş eğer işlem yapılmazsa dişlerin 2 yıla kalmaz dökülür dedi dr. Ocak ayına randevu verdi diş eti tedavisine başlamak için. Bu yüzden de dolgu da zor oluyor yaparken
Geçmiş olsun canımSelam kizlar dun giremedim . Yatiyorum şuan . Bakici bakiyor
.
Rahatsizlandim. Yazacak halim.bile.yok. dun adim.fotosu cekmistim Allahtan.
Eki Görüntüle 3173273 merak etmeyin beni. Ben de anlamadimne oldu. Midem bulaniyor ve ani kalkimca tansiyonum duser gibi oluyor
@SebastianCheesecake @CCordelia @
@pastelfitElhan
Menumu yazicam mutlaka, insaallah gorusuriz
Bardak alınca bira içilecek mecburBira içiyorduk di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?