- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
00.00 dan sonra kabul etmeyelim yani her iki adimida eksik adim olarak hesaplayalim
Geriye dönüp hesaplarken sorun ve sıkıntı yaşamayalim
232.00000.00 dan sonra kabul etmeyelim yani her iki adimida eksik adim olarak hesaplayalim
Geriye dönüp hesaplarken sorun ve sıkıntı yaşamayalim
Afiyet olsun ayağına sağlık canım
Sağolun kızlarAfiyet olsun canim
Selam hgSelam canlarım
Selam fesangimSelam canlarım
Benim maviş kızım ben bağlayıcı olmayım demiş. O yüzden 00.00 ' dan sonraki adımlar bir sonraki güne ait olsun canım.Hanımlar bu iş biraz karıştı netlik getirelimSon kez soracağım, 12den sonra kabul etmyorsak @Willemijn- e eksik adım yazacağım Mthn83 a da.Ama kabul edersek ikisini de ekleyeceğim
Elhan @pastelfit Zipzip- @Cordelia
❤
Teşekkür ederim anlayışın için.Söylediğim herşeyi geri alıyorum. Alıngan davrandım kusura bakmayın. Bugün yoğun ve gergin bir gündü özür dilerim.
Kurallar neyse o olsun. Ben hepsine varım
Bizim için yap kuzum. Hadi bakalım son bir günümüz kaldı dişimizi sikalim.Yok kirilmam Bende sevmem küslüğü.
Üzülme kaptanım ben daha güzel rakamlar yaparım senin için. Ama tartıda
Benim maviş kızım ben bağlayıcı olmayım demiş. O yüzden 00.00 ' dan sonraki adımlar bir sonraki güne ait olsun canım.
Teşekkür ederim
Becayis ilanları olur ya Adana verilir Antalya alınır gibi. Popo verilir göğüs alınır. Hatta benim popo 2 kişiye bile yeter bide ben 312binuygun ücret karşılığı adımların bir kısmını verebilirim
Tamam, ben sana kilolarımdan vereyim. Sende adımlarından... Var mısın12binuygun ücret karşılığı adımların bir kısmını verebilirim
Canım benim popo da ellerinizden öper iki kişiliktirBecayis ilanları olur ya Adana verilir Antalya alınır gibi. Popo verilir göğüs alınır. Hatta benim popo 2 kişiye bile yeter bide ben 3
Para lazım kız kilo bende de varTamam, ben sana kilolarımdan vereyim. Sende adımlarından... Var mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?