- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bencede olabilirZipzip- MasterFit e 5 hafta devam etmeceklere, izin hakkı vermeyiverem. Bir hafta diyet bir hafta izin olumuymuş ? Nası gitcemis öne kilolar. Bi ileri bi geri olu öne..
İşte bu büyük kaptan geliyor show time
Yeni kural hemen ekliyorum ilk sayfayaZipzip- MasterFit e 5 hafta devam etmeceklere, izin hakkı vermeyiverem. Bir hafta diyet bir hafta izin olumuymuş ? Nası gitcemis öne kilolar. Bi ileri bi geri olu öne..
Merakla bekliyorum inşallah - 1751 çıkarsın kaptan sen olursun fıstığımBen tartilayım karnım acıktı.
Flash flash flaş cordelia tartılacak az sonra...
Bir diyor yeşile gidiyorum biri diyor sarıya gidiyorum öbürü diyor mor takıma geçiyorum.Yeni kural hemen ekliyorum ilk sayfaya
Kacirdin simdi duyamazsinKiminle kiminle enişte? Dur dinleyeyimkulak misafiri oluyorum
Yok canım senin kilon da az ya oranın çok yüksek benim seni geçme ihtimalim mümkün değil yok. muz diyetinden sonra iyi gitmedi diyetim maalesef. istedim ama olmadı. Seni tebrik ederim.Merakla bekliyorum inşallah - 1751 çıkarsın kaptan sen olursun fıstığım
Tekrar takimlara mi dönsek diyeceğim ama orasi daha sitresliydiBir diyor yeşile gidiyorum biri diyor sarıya gidiyorum öbürü diyor mor takıma geçiyorum.Eski takımlardı kurallar vardı çıksan da giremiyordum. Karar defteri de oluşturalım
Kesinlikle oluşturulsunBir diyor yeşile gidiyorum biri diyor sarıya gidiyorum öbürü diyor mor takıma geçiyorum.Eski takımlardı kurallar vardı çıksan da giremiyordum. Karar defteri de oluşturalım
Yok canım senin kilon da az ya oranın çok yüksek benim seni geçme ihtimalim mümkün değil yok. muz diyetinden sonra iyi gitmedi diyetim maalesef. istedim ama olmadı. Seni tebrik ederim.
Katılmak istersen aslinda Perşembe sabah tarti bildirimi yapabilirsinBu hafta perşembe dışarıda etkinlik var. Ertesi güne tartı günü. Hiç gerilmek istemiyorum. Doya doya egleneyim
Bihter kalp benAklıma Bihter Ziyagil geldi. Bütün gün salonda oturup, odama dinlenmeye gideceğim diyordu.
Ne yaptı da yoruldu katılsın
Dönsek güzel olurdu. O zaman başka takımlarla kapışıyorduk daha eğlenceli oluyordu yenmek. ama çok stresli oluyordu tabii gelmeyenler bildirmeyenler arti gelenler stres stresTekrar takimlara mi dönsek diyeceğim ama orasi daha sitresliydi
Yok gelmesin çok yoruldu mutfaktakilere tatlıyı getirin demek kolay mı? (Yine bihtere bağlandım.Katılmak istersen aslinda Perşembe sabah tarti bildirimi yapabilirsin
Persembede ödül gunu olur sonraki hafta devam etmis olursun
Dönsek güzel olurdu. O zaman başka takımlarla kapışıyorduk daha eğlenceli oluyordu yenmek. ama çok stresli oluyordu tabii gelmeyenler bildirmeyenler arti gelenler stres stres
insan üzülüyordu .
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen cuma 75.5
Bugün 75.0
Fark -500 gr %0.66
@ElhanZipzip- @pastelfit
Dün sabah birden cuma kiloma çıkmıştı
Eki Görüntüle 3174270
Ben çok seviyorum aşkıi- memnu yu ? Neden bilmemBihter kalp ben
Kız aşkı memnu sevmeyen mi varBen çok seviyorum aşkıi- memnu yu ? Neden bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?