Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10 Aralık 2022

sabah 11.30
2 dilim pastırma, 2 kk peynir, 3 zeytin, sürk peynirli hatay salatası (zeytinyağlı), 2 tk petek bal, 2 dilim ekşimaya ekmek

ara 13.00
2 kare bitter ve kahve

öğlen 15.30
2 küçük dilim börek

akşam 18.50
2 küçük dilim börek, 1 servis kaşığı cevizli yoğurtlu kereviz salatası, söğüş salata

yatana kadar 2 lt ye yakın su erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

yalnız börek dilimleri gerçekten küçüktü 🤷‍♀️
Afiyet olsun Fulyacim💙

Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
4 dilim sucuk ile sucuklu yumurta
1dilim erimiş kadar2 dilim ekmek
4 yeşil zeytin

Akşam:17.00
2lahmacun
Salata
ayran

Su:2 litre
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Cumartesi menüm

Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk süzme peynir
2dilim ekmek

Akşam:17.00
Tavuk yük ve ciğeri kavurma
Mantar
Salata

19.00
1mandalina 4 fındık

Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3174906

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canim💙

kızlar bizim acilen rafine şeker ve glutenden uzaklaşmamız gerekli. aynı zamanda glisemik indeksi yüksek tüm yiyeceklerden. ben zaten bunu biliyordum da ama size müsait zamanda izlemeniz için bir video atacağım. uzun ama mutlaka sonuna kadar izleyin uygun bir vakitte.

kızlar bizim acilen rafine şeker ve glutenden uzaklaşmamız gerekli. aynı zamanda glisemik indeksi yüksek tüm yiyeceklerden. ben zaten bunu biliyordum da ama size müsait zamanda izlemeniz için bir video atacağım. uzun ama mutlaka sonuna kadar izleyin uygun bir vakitte.

Musait oldugumda izleyeceğim 🥰

harikasın canım ben de almıştım psyllium 😍 onuda yoğurmak mı gerekiyor biraz glutene benzemesi için?
psyllium farklı şekillerde kullanılabilir. karabuğday, kinoa, teff, amaranth, sorgum, akdarı, hindistancevizi unları yapıları itibariyle beyaz un gibi şekil almazlar. bunlarla ekmek, lavaş, krep vs yaptığınızda, buğday unuyla yaptıklarınızdan farklı yapıda olurlar. hamuru rahat toparlayamazsınız. ama psyllium karnıyarık otunun lifleri suyla birlikte 10 kat şiştiğinden hamuru çok rahat toparlanabilir hale getirir. bolca lifli olur ayrıca.
bunun dışında smoothilere katılabilir falan...

aa bu doktor her salı geliyor ben de bakıyorum canım 😍
aslında hazır yiyecek olarak daha çok alternatif olsa daha çok insan yapabilir diye düşünüyorum, markette ketojenik ekmek yok mesela, glutensiz yazan da sırf pirinç unu,hatta şeker de koyuyorlar lif 0 :(

psyllium farklı şekillerde kullanılabilir. karabuğday, kinoa, teff, amaranth, sorgum, akdarı, hindistancevizi unları yapıları itibariyle beyaz un gibi şekil almazlar. bunlarla ekmek, lavaş, krep vs yaptığınızda, buğday unuyla yaptıklarınızdan farklı yapıda olurlar. hamuru rahat toparlayamazsınız. ama psyllium karnıyarık otunun lifleri suyla birlikte 10 kat şiştiğinden hamuru çok rahat toparlanabilir hale getirir. bolca lifli olur ayrıca.
bunun dışında smoothilere katılabilir falan...
tamam canım 😍

10 aralık menüm
Sabah yeşil su
Öğlen yeşil çay
15.00 1 muz 1 elma
Ara 2 mandalin
Ara 1 kivi
18.00 1 kase ekşili ufak köfte 1 ayran
3 litre su
20 dk dans 100 puan
10800 adım 1800 puan
Screenshot_20221210-210924_Samsung Health.webp

erenmothers erenmothers Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia 💕

aa bu doktor her salı geliyor ben de bakıyorum canım 😍
aslında hazır yiyecek olarak daha çok alternatif olsa daha çok insan yapabilir diye düşünüyorum, markette ketojenik ekmek yok mesela, glutensiz yazan da sırf pirinç unu,hatta şeker de koyuyorlar lif 0 :KK43:
hazır satılanların çoğu zararlı canım maalesef.

Back
X