- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun tatlımİyi akşamlar kızlar
Menüm
Saat 11 15
Yarım simit 1 omlet,1 kk beyaz peynir 5 zeytin
Akşam 17 00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon ciğer salata 1 bardak ayran
Saat 19 30
1 kupa filtre kahve 3 kare bitter
1.5 lt su
erenmothers
Cordelia
Hedef60kgolmak
Ben yaptım da tadını sevmedim
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar
Menüm
Saat 11 15
Yarım simit 1 omlet,1 kk beyaz peynir 5 zeytin
Akşam 17 00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon ciğer salata 1 bardak ayran
Saat 19 30
1 kupa filtre kahve 3 kare bitter
1.5 lt su
erenmothers
Cordelia
Hedef60kgolmak
Beeeeen çok da güzel yaparımMercimekli ekmeği deneyen oldu mu yada bulut ekmeği
Yarın pazar ve aile kahvaltısı yapmak istiyorum
Kolay kolay bişeyi güzel yaparım demem ama mercimek ekmeğim 10 numerodurBeeeeen çok da güzel yaparım
Doğum haritasından anlıyor musunoğlak burcu var mı haritanda acaba
afiyet olsun tatlım
masterfit te 8 bin adım atıyoruz canım akşam atarsın di mi :)
Teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun canim![]()
çok değil canımDoğum haritasından anlıyor musun
harikasınTeşekkür ederim kızlar
Evet tabiki atacağım 1 2 saate
olsun eline sağlıkBen yaptım da tadını sevmedim![]()
tarif alalımmBeeeeen çok da güzel yaparım
hazır önüne gelen derken evde masaya konanları diyorum. herkes diyet yapmıyor ki. ama tabi mesela karabuğday ekmeğini ya da diğer yan ürünleri hazır alırsan daha maliyetli. karabuğday ununun bile fiyatı çok artmış. hadi biz sağlık için deyip alıyoruz. ama çölyak hastaları mecburlar öyle yemeye. üstelik her unu da alamıyorlar. çünkü normal değirmende öğütülürse çapraz bulaşma riski var. bizizm için sorun değil ama onlar için çok önemli. onlar kapalı paket ve üzerinde özellikle glutensiz çapraz bulaşma yok yazan üründen almalılar. kapalı paketler daha da fiyatlı.bulunsa da bayağı pahalı oluyor di mi assortik ürüne giriyor
aa yemek çıkıyor mu işyerinde? güzel canım
kahvaltı için gönderdiğin tarzda glutensiz ekmek tarzı yapıp buzdolabında muhafaza edebilirsin tatlım
akşam için anneciğin haftada 3 gün sana özel yağsız protein pişirebilir mi rica etsen?
Adımları bitireyim yazayım kekimolsun eline sağlık
tarif alalımm![]()
Özledim teninin kokusunu özledimevet ayrılık şarkılarınızı alalım
aynen canım,biraz kendimize özel malzeme de almak gerekiyor.hazır önüne gelen derken evde masaya konanları diyorum. herkes diyet yapmıyor ki. ama tabi mesela karabuğday ekmeğini ya da diğer yan ürünleri hazır alırsan daha maliyetli. karabuğday ununun bile fiyatı çok artmış. hadi biz sağlık için deyip alıyoruz. ama çölyak hastaları mecburlar öyle yemeye. üstelik her unu da alamıyorlar. çünkü normal değirmende öğütülürse çapraz bulaşma riski var. bizizm için sorun değil ama onlar için çok önemli. onlar kapalı paket ve üzerinde özellikle glutensiz çapraz bulaşma yok yazan üründen almalılar. kapalı paketler daha da fiyatlı.
aynen öyle assortik ürün bunlar
şu an birkaç dilim karabuğday arpa ekmeği var dolapta. evet saolsun o yapıyor zaten canım yemekleri.