Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bulunsa da bayağı pahalı oluyor di mi assortik ürüne giriyor 😁
aa yemek çıkıyor mu işyerinde? güzel canım
kahvaltı için gönderdiğin tarzda glutensiz ekmek tarzı yapıp buzdolabında muhafaza edebilirsin tatlım
akşam için anneciğin haftada 3 gün sana özel yağsız protein pişirebilir mi rica etsen?
hazır önüne gelen derken evde masaya konanları diyorum. herkes diyet yapmıyor ki. ama tabi mesela karabuğday ekmeğini ya da diğer yan ürünleri hazır alırsan daha maliyetli. karabuğday ununun bile fiyatı çok artmış. hadi biz sağlık için deyip alıyoruz. ama çölyak hastaları mecburlar öyle yemeye. üstelik her unu da alamıyorlar. çünkü normal değirmende öğütülürse çapraz bulaşma riski var. bizizm için sorun değil ama onlar için çok önemli. onlar kapalı paket ve üzerinde özellikle glutensiz çapraz bulaşma yok yazan üründen almalılar. kapalı paketler daha da fiyatlı.
aynen öyle assortik ürün bunlar 🤷‍♀️

şu an birkaç dilim karabuğday arpa ekmeği var dolapta. evet saolsun o yapıyor zaten canım yemekleri.

10 Aralık
9.00 Yağ yakıcı kahve
Bir minnak yerli muz, mandalina ( spora aç gitmeyim diye)
12.00 Bir buçuk yumurta, yarım olan beyaz taraf, marul, iki çeri , salatalık, peynir iki ceviz , bir kızarmış siyez ekmeği
17.00 Hamsi tava yarım porsiyon, bol salata , çeyrek köy yufkası
20.00 Bir tutam leblebi , çay keyfisi hâlâ devam ediyor 🤩
İki litre su, bir litre daha içerim uyuyana kadar
Bir saat fitness açıklaması uzun ...
Adım
IMG_20221210_201416.webp
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
erenmothers erenmothers kraliçem 💙

10 Aralık 2022

sabah 11.30
2 dilim pastırma, 2 kk peynir, 3 zeytin, sürk peynirli hatay salatası (zeytinyağlı), 2 tk petek bal, 2 dilim ekşimaya ekmek

ara 13.00
2 kare bitter ve kahve

öğlen 15.30
2 küçük dilim börek

akşam 18.50
2 küçük dilim börek, 1 servis kaşığı cevizli yoğurtlu kereviz salatası, söğüş salata

yatana kadar 2 lt ye yakın su erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

yalnız börek dilimleri gerçekten küçüktü 🤷‍♀️

hazır önüne gelen derken evde masaya konanları diyorum. herkes diyet yapmıyor ki. ama tabi mesela karabuğday ekmeğini ya da diğer yan ürünleri hazır alırsan daha maliyetli. karabuğday ununun bile fiyatı çok artmış. hadi biz sağlık için deyip alıyoruz. ama çölyak hastaları mecburlar öyle yemeye. üstelik her unu da alamıyorlar. çünkü normal değirmende öğütülürse çapraz bulaşma riski var. bizizm için sorun değil ama onlar için çok önemli. onlar kapalı paket ve üzerinde özellikle glutensiz çapraz bulaşma yok yazan üründen almalılar. kapalı paketler daha da fiyatlı.
aynen öyle assortik ürün bunlar 🤷‍♀️

şu an birkaç dilim karabuğday arpa ekmeği var dolapta. evet saolsun o yapıyor zaten canım yemekleri.
aynen canım,biraz kendimize özel malzeme de almak gerekiyor.
yazık vallahi hem gıdaları hem ilaçları özel olanlara üzülüyorum :(
vegan olanlar için de zor

tamam canım , yulaf ezmesindeki gluten rahatsız etmiyor beni, tb ekmek makarna vs de 2 dilim ekmek kadarını geçmezsem.

süt, yoğurt vs ye hassasiyetin var mı

Back
X