E o zamana kendi telefonu olur bencesevgili yapınca yanarsın valla
Bazen keyifsiz uyaniriz ya. Ben bazen bunu doruklarda yaşıyorum. Genelde düşüncelerimi çocuğun hastalığına yoneltirim böylece durumuma sebeb bulurum. Ama bugün onu da yapamadım. Kendimi bıraksam buzdolabına dalarmiydim ondan bile emin değilim. Yemeden içmeden kesen bı hal oldu diyebilirim. En yakın arkadaşımı arardım genelde onu bile aramadım. Söyleyecek bir şeyim yoktu çünküçünkü tekraryiyeceğimizi biliyoruz ama biraz ayrıkalmak gerektiğini de biliyoruz veduyguları yoğun insanlarız. Bugün böyle bişey aklıma geldi belki daha başarılı olurum sabrederken diye canım.İnşallahhepimize yarar hatta.
Asla yemicem tiksiniorum moduna girsem biliyorum ertesi gün yerdim
başka sevdiğin eğlendiğin şarkı oldu mu @Nau Nau yla sohbetimizden
evett olucaz canım
3402 günlük olan çocuk değil demi telefondakiTelefonu yeni kapabildim ilk baktığım yer burası oldu
Masterfitben
hoşgeldin beybiTelefonu yeni kapabildim ilk baktığım yer burası oldu
Masterfitben
boşver şarkılara vur kendini canım bak pastaneden son çizkeki aldığımız günBazen keyifsiz uyaniriz ya. Ben bazen bunu doruklarda yaşıyorum. Genelde düşüncelerimi çocuğun hastalığına yoneltirim böylece durumuma sebeb bulurum. Ama bugün onu da yapamadım. Kendimi bıraksam buzdolabına dalarmiydim ondan bile emin değilim. Yemeden içmeden kesen bı hal oldu diyebilirim. En yakın arkadaşımı arardım genelde onu bile aramadım. Söyleyecek bir şeyim yoktu çünkü
iyi geceler canım maşallahIyi geceler
O canım o başka veledim yok :))3402 günlük olan çocuk değil demi telefondaki
Nazar değmez inşallah2 ay sonra 14 bin adim attim
İyi geceler zıpzıpımIyi geceler
Teşekkürler canımAfiyet olsun kaptanim
Ayaklarına sağlık canım
Teşekkür ederim canım kaptanım
2 ay sonra 14 bin adim attim
İyi geceler kaptanımIyi geceler
Buradayım canımanam metehancım da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?