- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Tatlım az yemeliyiz ama besleyici düşük yağlı şeylerSende canım
Az yesem de gitmiyor. Bende nasılsa gitmiyor bari yiyim diyorum. Çok saldım kendimi çok.
İnşallah kaptanım ama
Ben çok çok az yemedikçe veremiyorum bunu anladım
Tabi ki deTakımda olmanın en güzel yanıtökezledigimizde uzatılan elin hadi kalk gidelim demesi. Bana inandığınız için teşekkür ederim.
Geçme derken sen 75.0 misin 100 gr geçtim mi seniBeni geçme ulen, kendine geleksi eksidir çizkekim
Sabit olmak da süper cnm çünkü moralimiz kiloyu etkiliyorGünaydın
Cuma dan beri kendime gelemedim. Bu mens dönemi beni çok sarstı.
Ayaklarım bacaklarım. Ben bende değilim
Kilom sabit 83.2
Ah tatlım inşallah düzene girer çocuklarınla hayatın bir an önceGünaydin kizlar, oglumu salliyorum. Tartilicam . 1+1,5 saatlik uyku ile duruyorum. Uyumuyorlar kiuyuyamadigim icin hem yipranip +10 yas birden yaslandim,hem de kilo vermemi etkiliyor. Biliyorsunuz, iyi bir uyku lâzım çok şükür tabi ki şikayetci asla degilim ama aylardir yorgunum,çok...
Afiyet olsun tatlımPazar menüm
Kahvaltı:10.30
Fırında baharatlı patates
4 biber domates kavurma
Kk süzme peynir
4 zeytin
Akşam:16.00
1 kepçe tarhana çorbası
4 YK pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
21.00
İki dilim ekmek
Peynir
1tk çikolata
Su:2 litre
Spor: Eki Görüntüle 3175543
Zipzip-
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Olsun canım cumaya verirsin inşallah
Nasıl sevindim bilemezsin
Hoşgeldin canımGünaydınlar hanımlar alıntı yapmadım gelen mesajlarda çoktu herkesler iyidir umarım,cumartesi akşamı geldim torunda iyi kreşe gidiyor gene,Arada öksürük devam ediyor daha iyi .
Geçen cuma 75.0
Pazartesi 74.9
Fark -100 gr
erenmothers dün geceki ara öğünü yapmasam daha eksi gelirmiş açgözlülük işte kaptanım
Zipzip-
Takımda olmanın en güzel yanıtökezledigimizde uzatılan elin hadi kalk gidelim demesi. Bana inandığınız için teşekkür ederim.
Bu dönemde sabit olman bile güzel şekerim moral bozmak yok geçici durumlar bunlarGünaydın
Cuma dan beri kendime gelemedim. Bu mens dönemi beni çok sarstı.
Ayaklarım bacaklarım. Ben bende değilim
Kilom sabit 83.2
Günaydın canımGünaydin kizlar, oglumu salliyorum. Tartilicam . 1+1,5 saatlik uyku ile duruyorum. Uyumuyorlar kiuyuyamadigim icin hem yipranip +10 yas birden yaslandim,hem de kilo vermemi etkiliyor. Biliyorsunuz, iyi bir uyku lâzım çok şükür tabi ki şikayetci asla degilim ama aylardir yorgunum,çok...
Sakla canım cuma günü yerizŞu hurmalı kurabiyeleri de saklıyım en iyisi kendimden
Hep öyleyiz hep
Neyse ki tek değilimHep öyleyiz hep
Hpş buldum tatlım sağolNasıl sevindim bilemezsintebrikler aşkitoma menülerinden belliydi harikasın canım
Hoşgeldin canım
Tebrikler canım 100 gr eksin var bence gayet güzel cumaya daha farklı olacak emin ol
Bu dönemde sabit olman bile güzel şekerim moral bozmak yok geçici durumlar bunlar
Günaydın canım
Bugün sözleşmiş gibiyizNeyse ki tek değilim
Aaa hoşgeldin ablacımHpş buldum tatlım sağol
Olsun Canım eksisin ya önemli olan oGeçen cuma 75.0
Pazartesi 74.9
Fark -100 gr
erenmothers dün geceki ara öğünü yapmasam daha eksi gelirmiş açgözlülük işte kaptanım
Zipzip-
Niye ki ama yaBugün sözleşmiş gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?