canım ben hazırlıktayım.
Kız vallahi haklısın bir markete gideyim dedim benim bebek marketi alt üst ettiValla bekleye bekleyeoldummm
Kız ben giremedim 1,/saattir buraya telefon açmadı yeni girebildim
TamamValla canım daha fazla bekleyemiycem şarjım son demlerinde sıradaki 2 sini sen aldın kabul ediyorumAzmet5255 Candysisters
B Beklenen2Mthn83 bu ikisi de bende tamammidir
Hadi hayırlı olsun
Ayy kaptanım
Aynn canm ama küçük değil 11 yaşındakiyle yürüdük sabah sabah çocuğumun perti çıktı ben biraz hızlı yürüyorum daEvet canim guzel bir hafta gecirdik iki takimda
Sagol canim benim, seninde islerin rast gitsin.Deme 40tan sonra tamamen servislik olacagiz o halde
Tatli bir spor olmus
Birlikte basardik canim benim, vitrinler yetmez bize
Neyse yabanciya gitmemisin, kessen kirmizi akar kanim
Ayy canim evet kirmizi takim kazandi
Eksik olma kaptanim
En guzel karari verirsin umarim canim..Allahim korusun hepinizi, bir daha yasatmasin.
Merhaba canim nasilsin? Diyet nasil gidiyor?
Spor da menü de çok güzel canımSelamlar 16 Ağustos menümBoncuk2307 E ellsa P Pembepilates
Sabah 9 da madensuyu sirkeli
11 de kahvaltı
Eki Görüntüle 3631052
15 de
Bir ciltim üzüm, bir dilim mango, bir dulim elme,ceyrek havuc, bir avuç çerez,
Meyve iştahımı acti
vallah hep böyle oluyor
Akşam 6 7 arası
Salatalık,domates, iki sıkım çiğ köfte, bir kapya biber,3 yeşil biber, bir dilim mango,
Birlokmalik kek
Yürüyüş Eki Görüntüle 3631054
Cok iyi dusunmussun bence.önümüzdeki 2 ay yoğun olacağım. o nedenle en azından dedim 1 ay yemek düşünmeyeyim.
Sende de topuk dikeni mi var canim? Ben fizik tedavi hareketleri yapiyorum, fakat hergun agrim var.Silikon topukluk kullanıyor musun? Biraz iyi geliyor. Bende de var iki topugumda da. Bazen zorluyor, bazen iyi.
Bence de dinlen Özgecim. İlk haftadan sonraki ilk haftasonu, kimbilir nasi yoruldun canım.
Azicik odul ogunu olmus, afiyet olsun canim.sabah 11.00
yumurta piyazı, 30 gr sepet peyniri, 7 zeytin, domates, acur, kayısı reçelinin meyvesi, 50 gr ekşimaya ekmek
öğlen 14.00
1,5 kase yeşil mercimekli hamur çorbası, 1 etli patlıcan dolması, 1 yk yoğurt
ara
1/2 şeftali, 10 üzüm
2 mini parça cevizli sucuk
kahve
akşam 19.10
3 adet dolma (1 biber, 2 patlıcan)
salata
2-3 yk yoğurt
ara 21.30 gibi
küçük kase aşure yerim
yatana kadar 2 lt su
spor olarak sabahtan pazara gitti. az yürüyüş yani
Boncuk2307 Ellssa
Cok guzel birgun olmus canimSelam takımlar. Bakamadım kuruldu mu etti mi diye. Erken kapadım bu akşamı
Öğlen 12 gibi 2 yumurta beyazından omlet
Ara protein cupcake
Akşam kahve ve protein kurabiyeler
Yawrukush
Ellssa Boncuk2307
Helal olsun ablam ne demek seve seve yapıyorumBoncuk2307
Eki Görüntüle 3630932
Hazırlıkta olmak istiyorum boncuğum. Hakkını helal et cok emek veriyorsun
Masterfit 170.Etap |
Eline sağlıkBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
UYARIII
Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorumGenelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn
Masterfit 170.Etap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?