Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy kaptanım ilk seçilmenin hakkını vermek istiyorum bu hafta
Aynn canm ama küçük değil 11 yaşındakiyle yürüdük sabah sabah çocuğumun perti çıktı ben biraz hızlı yürüyorum da

Selamlar 16 Ağustos menüm Boncuk2307 E ellsa P Pembepilates
Sabah 9 da madensuyu sirkeli
11 de kahvaltı

15 de
Bir ciltim üzüm, bir dilim mango, bir dulim elme,ceyrek havuc, bir avuç çerez,

Meyve iştahımı acti
vallah hep böyle oluyor

Akşam 6 7 arası
Salatalık,domates, iki sıkım çiğ köfte, bir kapya biber,3 yeşil biber, bir dilim mango,
Birlokmalik kek
Yürüyüş

Spor da menü de çok güzel canım

önümüzdeki 2 ay yoğun olacağım. o nedenle en azından dedim 1 ay yemek düşünmeyeyim.
Cok iyi dusunmussun bence.

Silikon topukluk kullanıyor musun? Biraz iyi geliyor. Bende de var iki topugumda da. Bazen zorluyor, bazen iyi.
Bence de dinlen Özgecim. İlk haftadan sonraki ilk haftasonu, kimbilir nasi yoruldun canım.
Sende de topuk dikeni mi var canim? Ben fizik tedavi hareketleri yapiyorum, fakat hergun agrim var.Ozellikle aksam 6dan sonra cok fena agrim..

Azicik odul ogunu olmus, afiyet olsun canim.

Cok guzel birgun olmus canim

Takımlar çok zor kurulmuş ama sonunda kurulmuş ufak değişiklikler yapacağım kaptanlarım, özellikle kırmızı takım üzerinde, eksik kalanlar olmuş ve tartı atmayan mazeret de bildirmeyenler var. Onları düzenleyip son halini atacağım şimdi.

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)

UYARIII

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn

Masterfit 170.Etap

Eline sağlık evet spor bende eksik mesela. Başlayacağım p tesiden umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…