- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
artı fazla değil canım cumaya gider bence fazlasıyla
Insallah canim ben şişlik olduğunu düşünüyorum yarina belli olurartı fazla değil canım cumaya gider bence fazlasıyla
İnşallah canımInsallah canim ben şişlik olduğunu düşünüyorum yarina belli olur
Cumaya eksiye düşersin canim
Günaydın canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Kaç gram canımGünaydın kilom 76.7 artıyin, regl başlar gibi oldu devamı da gelemedi.... Davul gibi şişim ayaklarım çok fena oldu özellikle, dün ayakkabı da çok acıttı
GünaydınGünaydın kızlar
sen de vereceğsun üzülme meryoşum
Canım inanıyorum vereceksin
Günaydın bal peteğim
Harikasın yavvv
Gunaydin hosgeldin ablacimGünaydınlar hanımlar alıntı yapmadım gelen mesajlarda çoktu herkesler iyidir umarım,cumartesi akşamı geldim torunda iyi kreşe gidiyor gene,Arada öksürük devam ediyor daha iyi .
Allah sifa versinGünaydınlar hanımlar alıntı yapmadım gelen mesajlarda çoktu herkesler iyidir umarım,cumartesi akşamı geldim torunda iyi kreşe gidiyor gene,Arada öksürük devam ediyor daha iyi .
Hoşgeldin ablacımGünaydınlar hanımlar alıntı yapmadım gelen mesajlarda çoktu herkesler iyidir umarım,cumartesi akşamı geldim torunda iyi kreşe gidiyor gene,Arada öksürük devam ediyor daha iyi .
Çok mutlu olduk tatlımValla supriz oldu bana da. Rakami gorunce 300 gram vermisim iyi dedim. Ama sonra dedim yok ya ben 89.1 değil 90.1 tüm. O zaman 1.3 verdim diye çok çok mutlu oldum❤
Hoş geldin ablacımGünaydınlar hanımlar alıntı yapmadım gelen mesajlarda çoktu herkesler iyidir umarım,cumartesi akşamı geldim torunda iyi kreşe gidiyor gene,Arada öksürük devam ediyor daha iyi .
Sende canımİyi ki varsın
Az yesem de gitmiyor. Bende nasılsa gitmiyor bari yiyim diyorum. Çok saldım kendimi çok.Daha neler
İnşallah kaptanım amaVerirsin canim moralini bozma
Ben çok çok az yemedikçe veremiyorum bunu anladımCanım menülerin kilo vermelik değildi biraz ya
Sağ ol zipzipimHosgeldin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?