- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kiloyu veriyoruz sonra hopp alıyoruz vücuda zararMantikli bir kural sanki
Evet canim duzenleme yapabiliriz
Evet canim bende verip tekrar almamak istiyorumKiloyu veriyoruz sonra hopp alıyoruz vücuda zarar
Heee Masterfitten men etmeyelim de yeşil takıma geçebilir spor yapamayan artı gelen
Hepimiz aynı şeye düşüyoruz yaEvet canim bende verip tekrar almamak istiyorum
Ben de değişiklik kararı aldım henüz değişikliği ne üzerine yapacağımı düşünmedimŞey onu düşünmedim
kuzum afiyet olsunSabah
2 yumurtalı,, domatesli,, kaşarlı menemen,, 1 dilim çok tahıllı ekmek,, yeşilçay
Ara Türk kahvesi,, 3 hurma
Öğle
Bol salata,,, haşlanmış tavuk göğsü
Akşam
1 yumurtalı menemen,, 1 dilim ekmek,,, 1 bardak şalgam
Dukan birası
Su 2 litre
Cordelia fesang Hedef60kgolmak yürüyüş yok yine kız hasta olunca krşee de gidemedik
aa cnm gözün aydınİlaç kullanıyorum bazı şeyler değişti Cuma ondan tahlil vericem ama bahane değil tabi regl de oldum atarım diye düşünüyorum hadi hayırlısı
bir de evlilik sitesi çıkıyor bulunsanıza yakışıklısından atletik yapılı boylu poslu tıklyayımO bana da çıkıp duruyor habire
Sağol aşkokuzum afiyet olsun
aa cnm gözün aydın
bir de evlilik sitesi çıkıyor bulunsanıza yakışıklısından atletik yapılı boylu poslu tıklyayım
Ağrım yok canım sanırım kanım düştüafiyet olsun minoş
Allah Allah ağrın çoksa ek bişey olmasın Allah korusun canım doktora görünsene
tiroit de mi düşükmüş cnm
hoşgeldin minnoş
Pudingsütlü tatlın varsa küçük bir kase?
Karpuz kabuğunu düşürdünüz amaYemedik kız yemedik
Kaç yıldır kullanırım bana bişi gelmediLaptop ta reklam çıkıyor Opera da , bedava İncil gönderelim diyor tövbe estağfurullah..
Ama canım genelde sporunu diyetini düzgün yapmayanların mazeretleri oluyor hastalık gibi veya Bir yakının hastalığı gibi moral bozukluğu gibi .Hatta o hafta dikkat etmeyip kilo alarak gelene adım spor cezası falan güzel oluryapmayana masterfitten men cezası
Sağol kaptanım . İyileşmiyolar kiGeçmiş olsun canim iyilesemediler mi
Allah razı olsun ablamGeçmiş olsun canımAllah kolaylık versin. Acil şifalar dilerim.
Seni soruyorlardı kapıdaSağol aşko
He ya dimi nerede kaslı yakışıklı erkeklerrr
Sağolasın canımgeçmiş olsun canım kızlarına
Bizim takımda tek emekli var en azından ben isteme sadece onu yazmışım.Emekli takımı
Evet buda doğru duygusal durumlar hastalıklar çok etkiliyor olabildiğince dikkat etmemiz lazımAma canım genelde sporunu diyetini düzgün yapmayanların mazeretleri oluyor hastalık gibi veya Bir yakının hastalığı gibi moral bozukluğu gibi .
Gelsinler gelsinler kahvemizi içsinlerSeni soruyorlardı kapıda
Sağol kaptanım . İyileşmiyolar kidün gece 39 dereceyle acile gitti babasıyla yine. Şu an da buhar veriyorum
Allah razı olsun ablam
Sağolasın kaptanım❤Acil şifalar.kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?