Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

insa yaa hep birlikteee

Kuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi

Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhh hastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı

Reactions: Jou
böyle durumlarda ben tarçına yaslanıyorum tarçın kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyo

dünümü özetliyim:

8.00 2yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, yarım sb süt yarım çk antep fıstığı ezmesi ile yulaf lapası, 2 haşlanmış yumurta
12.00 100gr enginar yemeği ile 1 kutu tonbalığı
15.00 iced latte ile muz
19.30 barbunya ve 2 kase cacık

12.400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates

Eklentiler

• IMG_6651.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 0
Tünaydın kızlar hemen 2 günlük menümü yazıyorum dün yine çok fena yedim ne güzel şekersiz ve beyaz unsuz 28 gün yapmıştım hepsi çöp oldu tekrar yapmak istiyorum benim vücuduma çok çok iyi gelmişti

Yaa çok erken değil miiii sabah 5 demi yanlış anlamadım hayırlı işler canım
Çalışanlar hep öyle canm. Sabah namazı ile kalkıyorum sonrası koşturma başlıyor
Kizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
Çok geçmiş olsun canım. Takviye alıyormusun magnezyum gibi. Şimdi nasılsın

Merhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerim
5 Eylülde bekleriz o halde canım
Biz kimse değil miyiz acabaa çabuk tasını tarağını topla gel hemen bekliyorum

19 Ağustos salı menü
09.00 1 fincan kahve, 3 kuru erik
10.30 3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 10 zeytin, 2 küçük glutensiz poaça
13.30 2 erik, 2 incir, 1 yk tahin, 1 küçük gofret
16.30 1 avuç karışık kuruyemiş
18.30 1 kase kabak çorbası, 6 kaşık mantar sote, 1 kase yeşillikli pancar salatası
3 lt su 10.500 adım

20 Ağustos çarşamba menü
09.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates slaatalık biber, 10 zeytin, 2 tk erik marmelatı, 2 dilim ekmek
13.30 1 tane ince hamur karışık pide, 1 soda, salata
19.00 1 kase çorba, 7 kaşık etli sebze, 3 kaşık makarna, 5-6 çatal karpuz
20.30 7-8 baharatlı kraker, 1 avuç çekirdek
2.5 lt su 22.500 adım
Ellssa Boncuk2307 Purple58

Yapabilirsen tekrar yap canım. Benim misafirler de Eylülde gidecekler. Ben ancak o zaman düzene girebilirim. O zamana kadar da düşe kalka ilerleyeceğim mecburen. Buray bıraksam homini gırtlak girişirim diye korkuyorum. Burası otokontrol sağlıyor

Aynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşam

Aynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşam
Maalesef .. Yazın daha kolay sananlar aldanıyor. Yaz demek tatil, bol gezmek, misafir olmak, kabul etmek dolayısı ile tüm düzenin bozuması demek

Kızçeler her gün en az 5 mesaj yazalım. Gerisi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…