insa yaa hep birlikteeeVucudunu en iyi sen tanirsin canim, bizi birakip gitmemen beni mutlu eder
Ellerine saglik kaptanim
Hay Allah ayrilmisiz FilizimAma yureklerimiz bir canim..
Umarim cok guzel seyler olur sizin icin.Yazdiklarinizi keyifle okudum.
Ayrilmisiz cicegim
Ayrilmakla kalmamis, birde rakip olmusuz
Umarim sorunlar cozulur, orta yolu bulursunuz canim..
Merhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerimJou sen nerelerdesin
zeyneppk canım kayboldun
Cicekbocekkaktus zor günle yaşadın biliyrum bizi de unutma lütfen
@Jasminium84 tatil bitsin artık garii
@_Zeze canım
@gibibiseydi napıyosun canım
@Sem2024 özlendin
@arke tatlım
Haydi gelin artık
Kuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmediJou sen nerelerdesin
zeyneppk canım kayboldun
Cicekbocekkaktus zor günle yaşadın biliyrum bizi de unutma lütfen
@Jasminium84 tatil bitsin artık garii
@_Zeze canım
@gibibiseydi napıyosun canım
@Sem2024 özlendin
@arke tatlım
Haydi gelin artık
Gitsin de gram olur mikro gram olur hiç önemli değilTeşekkür ederim tatlım gram gram gidiyor
Günaydın canımgünaydınnn herkeseee
Allah rahmet eylesin canımKuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi
Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhh hastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı
günooooGünaydın canlar
böyle durumlarda ben tarçına yaslanıyorum tarçın kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyoBugünki menüm
11:00
Kızarmış ekmek üstüne labne
2 yumurtalı omlet
Ara
Sütlü kahve
1 kase çilekli yoğurt
2 ceviz
2 ince eti form
Akşam
1 kase yoğurtlu semizotu
1 kase etli kuru fasülye
Şimdi açım mesela regl olacam direniyorum ama olmuyor her an tatlı gömecek gibiyim
2-3 puskevit yesem
Ellssa Boncuk2307 Purple58
Çalışanlar hep öyle canm. Sabah namazı ile kalkıyorum sonrası koşturma başlıyorYaa çok erken değil miiii sabah 5 demi yanlış anlamadımhayırlı işler canım
Çok geçmiş olsun canım. Takviye alıyormusun magnezyum gibi. Şimdi nasılsınKizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
5 Eylülde bekleriz o halde canımMerhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerim
Biz kimse değil miyiz acabaaKuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi
Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhh hastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı
Yapabilirsen tekrar yap canım. Benim misafirler de Eylülde gidecekler. Ben ancak o zaman düzene girebilirim. O zamana kadar da düşe kalka ilerleyeceğim mecburen. Buray bıraksam homini gırtlak girişirim diye korkuyorum. Burası otokontrol sağlıyorTünaydın kızlarhemen 2 günlük menümü yazıyorum dün yine çok fena yedim ne güzel şekersiz ve beyaz unsuz 28 gün yapmıştım hepsi çöp oldu tekrar yapmak istiyorum benim vücuduma çok çok iyi gelmişti
Aynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşamYapabilirsen tekrar yap canım. Benim misafirler de Eylülde gidecekler. Ben ancak o zaman düzene girebilirim. O zamana kadar da düşe kalka ilerleyeceğim mecburen. Buray bıraksam homini gırtlak girişirim diye korkuyorum. Burası otokontrol sağlıyor
Yeni bir gün yeni bir sayfaSelam kızlar akşam biraz bozdumama bugün toplamak istiyorum
Maalesef .. Yazın daha kolay sananlar aldanıyor. Yaz demek tatil, bol gezmek, misafir olmak, kabul etmek dolayısı ile tüm düzenin bozuması demekAynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?