Amiin amiin .Biliyom kaptanımOnların istedikleri de bu sayfada huzursuzluk bu sayfanın dağılması bundan besleniyorlar ellerine ne geçecekse. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim. Önce benim kalbime göre versin.
Yok, hiç tadını bilmeden yemezlerNiye yemiyorlarki,yanına gene bişiler olursa yenir.
Mutlu oluyorlar demek ki.Onların istedikleri de bu sayfada huzursuzluk bu sayfanın dağılması bundan besleniyorlar ellerine ne geçecekse. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim. Önce benim kalbime göre versin.
Et yada tavuk filan yapacaksın o zaman.Yok, hiç tadını bilmeden yemezler
ne ajanı lenAmiin amiin .Biliyom kaptanımben ajanım ya sizin ajanınız. Özel görevlendirildim
Canim inan umrumda değiller. Ama bu sayfaya sataşmasınlar.Sıkma canını cordesso
Ceymissss booooondne ajanı len
Onlar içlerindeki gerçek ajanları bulsunlar ipucunu verdim. Ben bulduysam onlards bulabilir mi acabaAmiin amiin .Biliyom kaptanımben ajanım ya sizin ajanınız. Özel görevlendirildim
töbe estfCeymissss booooond
Onlar bulamazOnlar içlerindeki gerçek ajanları bulsunlar ipucunu verdim. Ben bulduysam onlards bulabilir mi acaba
Amiin amiin .Biliyom kaptanımben ajanım ya sizin ajanınız. Özel görevlendirildim
naudan korkulurbide ajan haaa
En gizlisindenbide ajan haaa
Korkun ☻naudan korkulur
Kim görevlendirdi acabaAmiin amiin .Biliyom kaptanımben ajanım ya sizin ajanınız. Özel görevlendirildim
kimin ajanlığını yapıonKorkun ☻
Aynen tikkatliii olalımmmmnaudan korkulur
Eyvahhh eyvahhhhh açık vermiyek bariiiiEn gizlisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?