Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım az yemeliyiz ama besleyici düşük yağlı şeyler

Tabi ki de

Geçme derken sen 75.0 misin 100 gr geçtim mi seni

Sabit olmak da süper cnm çünkü moralimiz kiloyu etkiliyor
Yok ya öylesine diyorum :)
Ah tatlım inşallah düzene girer çocuklarınla hayatın bir an önce

Afiyet olsun tatlım

Olsun canım cumaya verirsin inşallah
Sag ol canim benim
Sağ ol, sabit uykusuzluk çok zorluyor. Yapacak bir sey yok. Amin gecmesini istemem tabi 30 lu yaşların.

Eline saglik
@Willemijn- dostum napiyorsun
İyisin inşallah
Cok sersem gibiydim. Sag ol. Markette dalginliktan ictigim kefirin yarisini evde icerim diye, cantama koymusum. Kasadan gecirmemisim. Kameradan görmüsler. Sorma cantama da baktilar. Kendimi.cok kotu hissettim.
Sağ ol dostum

Menüm.hiç iyi olmadi, dün alalacele elimin altinda diye pogaca, kurabiye yedim o hengamede yemek kolay geldi. Gecen hafta da karbonhidrat yedigim icin adaptasyon sorunu yasiyorum . Bu haftam çöp oldu..+200 pazartesi kilosu.
Akşam karnabahar yemeği+ 4 dilim çavdar ekmeği+yoğurt
Batirdim maalesef bu sefer
Adım (cocuklarla disarda bebek arabasiyla yurudum Allahtan)
ADIM 12.438

Zipzip-

Cordelia

Hedef60kgolmak

Dolapta bakicinin kurabiyesinin olmasi (bitmek uzere)
Karsi komsunun da ilk kez pogaca getirmesi ben normalde nerede yapip yicem. İstesem.de yiyemem.

Üzgünüm kizlar, takimda böyle bi menuyle geldigim icin

Bırakmazlar. İçleri rahat değil . İşleri yok boş hepsi. Dönüp dönüp buraya geliyolar nasıl özledilerse. Nasıl kopamıyolarsa

Onların istedikleri de bu sayfada huzursuzluk bu sayfanın dağılması bundan besleniyorlar ellerine ne geçecekse. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim. Önce benim kalbime göre versin.
Noldu kızlar?

şimdi şey diecem burda herkes değerli iyi insanlar sitede genel olarak konuşuyorum bu sayfa için değil
bazen kendi reel hayatımızda paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz
iyi günde kötü günde...
ama şu bir gerçekki hayatlarımız sanaldan ibaret değil..
herkesin bi eşi sevgilisi çoluğu cocuğu arkadaşı var..
ama gerçek hayatta evinde mutlu olmayan insanlar kendilerine sanal dünyada bir hayali kişiliği yaratmaya çalışır
o yüzden bence bu kadar gerilmeyin.. reklamın iyisi kötüsü olmas..
kötü yazılsada o kişi kendiini değerli görür çünkü zaten reel hayatında değer nedir bilmez
relax olun sakin ol
gelin sevelim sevişelim

varmısın bu gece kaçmayaaa
lalalalalala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…