Gerçekten çok doğru bir noktaya değindin. Biz eğlencemize dönelim.şimdi şey diecem burda herkes değerli iyi insanlar sitede genel olarak konuşuyorum bu sayfa için değil
bazen kendi reel hayatımızda paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz
iyi günde kötü günde...
ama şu bir gerçekki hayatlarımız sanaldan ibaret değil..
herkesin bi eşi sevgilisi çoluğu cocuğu arkadaşı var..
ama gerçek hayatta evinde mutlu olmayan insanlar kendilerine sanal dünyada bir hayali kişiliği yaratmaya çalışır
o yüzden bence bu kadar gerilmeyin.. reklamın iyisi kötüsü olmas..
kötü yazılsada o kişi kendiini değerli görür çünkü zaten reel hayatında değer nedir bilmez
relax olun sakin ol
gelin sevelim sevişelim
varmısın bu gece kaçmayaaa
lalalalalala
Boşver bi rüzgar esti geçti geçti.Noldu kızlar?
Cordi eğleniyor muyuz bacım ay bı gecelere akasim var şöyle dagitasim:)Gerçekten çok doğru bir noktaya değindin. Biz eğlencemize dönelim.
Çok geçmis olsun benim de bir iki güne başlarGünaydın canlarım , güzel güneşli sağlıklı günlerimiz çok olsun:) sizleri çok seviyoree . Regl ağrısı tüm gece uyutmadi puff kadın olmak ne kadan zor
Dersteyim balonum bugün SEKİZ SAAT üst üste dersim
Ay ben hala gülüyorum hahahaajNiye kız beğenemedin mi
Ne var yani kebap şırdan mumbar yiyip şalgam içiyorsak leydi olunmaz mı
Ayyyy canımsın benim
ben hergğn 8 saat üst üste çalışıormDersteyim balonum bugün SEKİZ SAAT üst üste dersim
Benimde canım. Hilton Candan Erçetin var yılbaşında 3750 TL' 7500 TL arasi ekonomi neden böyle? PuffCordi eğleniyor muyuz bacım ay bı gecelere akasim var şöyle dagitasim:)
Valla yarısını ben de anlamıyorumo kim yaaaaaaaaaa
yeminle bu sayfadan istifa edecem
gidecem kendime hiç bi halttan anlamayanlar sonradan öğneneler sayfası kurcam
leydi doğulur die boşamı dedin
annem ne yaparsa o
benimi
İyi para yani.Benimde canım. Hilton Candan Erçetin var yılbaşında 3750 TL' 7500 TL arasi ekonomi neden böyle? Puff
Ha ri Ka sınNeyse sabah sabah sataşirsaniz böyle olur... Oturun muhabbetinizi, diyetinizi yapin. Pandoranın kutusunu actirmayin. Küçük dünyanızda mutlu olun ki bizi rahat bırakın. Yeter yani. Şu sayfanın huzurunu muhabbetini bo za maz sı nız.
Evet seni tabio kim yaaaaaaaaaa
yeminle bu sayfadan istifa edecem
gidecem kendime hiç bi halttan anlamayanlar sonradan öğneneler sayfası kurcam
leydi doğulur die boşamı dedin
annem ne yaparsa o
benimi
Senin hakkın valla tebrikleeeeerHadi artık uyuyabilirim
Fesoooooğ
Kaptım, paylaşalım mı
Sonradan gidenlerin aglamalarini duyarız yakındaBırakmazlar. İçleri rahat değil . İşleri yok boş hepsi. Dönüp dönüp buraya geliyolarnasıl özledilerse. Nasıl kopamıyolarsa
Dur bekleSonradan gidenlerin aglamalarini duyarız yakında
Sabah derkenTebrikleri sabah kabul ederim
Saat farkı herhaldee 2 saat mi neymişşSabah derken
Bir tanesini ben de biliyorumOnlar içlerindeki gerçek ajanları bulsunlar ipucunu verdim. Ben bulduysam onlards bulabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?