Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boyoz muu? İzmir'de misin yoksa? Bu yaz Çanakkalede bulup yedim ama yine de İzmir'deki gibi değildi. Börek gibi yapmislardi
Yeni taşındık izmir tire ye dün arkadaşım çok seviyoruz diye izmirden getirmiş valla dayanamadım yedim bugünde. Heryerde yenmiyor boyoz illa izmir olacak

Denedim canım 1 yaş bebeği ek gıdaya yeni alıştı belki birşey De dokunmuş olabilir dediğin gibi

çok geçmiş olsun canım

Pazartesi görüşürüz
cınım merak etme yarına yazır ve nazırım
kuşum afiyet olsun, porsiyonları önemli tabii ama gözüme biraz az geldi. hepsi birbirinden sağlıklı orası ayrı
bu kadar az yediğin bi günde fanta gözüme çarpmadı yarım bardakçık zaten, kendi frenlemeni kendin yapmışsın afiyet olsun kuşum
aslında bu şekilde veremiyorum deyişinden aslında önemli olanın alınan kalori değil o kalorinim besin değeri olduğunu söylemiş oluyorsun bir bakıma doğru makroları almak önemliiiii akşam yemeğin gayet iyi mesela afiyet olsun
canım afiyet olsun, boyoz ve kızartma bir arada olunca çok iyi olmamış ama sonrasında toparlamışsın gibi. daha dikkatli gidelim
Günaydınn iyi pazarlar kızlar kaptisim sabah sporumu yaptım guzel bir kahvaltı da yaptım bugün rahatım 94bassuk
sen harikasın harika
Başak kazanırsa bir ihtimal var. O da geçen pide yemekten bahsediyordu
kız yediğim 2 lokma pide mi gözüme battı sus seni dövcem sonunda kaşınıyosun bak
yaa benim yerime pazar konuşmasını armin yapmış çok iyi de yapmış pazar diye salmak yok kızlarr
Çocuklar bana zorla milkshake yaptırdılar kayıp ağzıma düştü gibi oldu
öhömmmm öhömmmmm gözüm üstünde

menümü sporumu yazayım artık duşumu aldım bi köşeye devrilme vaktim

11.00 1/4 simit, 1 yumurtadan omlet, 2 yk menemen, avuç içi kadar köfte, 2 çatal peynir

16.00 50 gr kadar pirinç makarnası, 100 gr kadar tavada tavuk, yoğurt suyu

17.00 vanilyalı protein sütle latte, yarım şeftali yarım armut

spor:
400 ip atlama, 3x15 mekik, 5900 adım

Boncuk2307 Ellssa Jou

Eklentiler

• IMG_6819.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…