Yeni taşındık izmir tire ye dün arkadaşım çok seviyoruz diye izmirden getirmiş valla dayanamadım yedim bugünde. Heryerde yenmiyor boyoz illa izmir olacakBoyoz muu?İzmir'de misin yoksa? Bu yaz Çanakkalede bulup yedim ama yine de İzmir'deki gibi değildi. Börek gibi yapmislardi
Denedim canım 1 yaş bebeği ek gıdaya yeni alıştı belki birşey De dokunmuş olabilir dediğin gibiGeçmiş olsun canım son yaşadığınızın üstüne korkutucu olmuştur. Çok mu stresli iş konusunda? İş hayatı gerçekten etkileyebiliyor. Benim eşim evden çalışıyor artık, o stresli oldugu zaman ailecek yasiyoruz o gerginliği malesef.
Umarım hep işleri rast gider de sakın sakin çalişirlar canım
Aynı takımda oluruz belki yarın Özgecim. Joucum beni almaz artık heraldeama Başak kazanırsa bir ihtimal var. O da geçen pide yemekten bahsediyordu
Çok geçmiş olsun. Ek gıda döneminde di mi? Denedin mi canım patates- pirinç lapası filan, umarım çabucak geçer
İzmir in boyozu şahanedirYeni taşındık izmir tire ye dün arkadaşım çok seviyoruz diye izmirden getirmiş valla dayanamadım yedim bugünde. Heryerde yenmiyor boyoz illa izmir olacak
çok geçmiş olsun canımKizlar kizlar selamlar herkese nasilsiniz? sabah 6da esimin aritmi sikayetiyle uyandik.Hemen ilaclarini aldi cok sukur yarim saat icinde kalp ritmi normale dondu.Ama ben yine kendimi kotuye hazirlamistim.Hastaneye gideriz, birkac gun belki kalmamiz gerekir vs diye.Biraz kalp carpintili bir sabah oldu ama cok sukur suan cayimizi yudumluyoruz..
Gecmisin hepsini okuyamakla beraber dunden bugune kadar olan konusmalari okuyabildim cok sukur..
FitFiliz canim yine ayni takimda olamamisiz ya Kavusmak hayal oldu sarkisini bize armagan ediyorum
Evet yaaa daynamayıp yedimİzmir in boyozu şahanedir
yanına bir de karabiberli haşlanmış yumurtaEvet yaaa daynamayıp yedim
cınım merak etme yarına yazır ve nazırımPazartesi görüşürüz
kuşum afiyet olsun, porsiyonları önemli tabii ama gözüme biraz az geldi. hepsi birbirinden sağlıklı orası ayrıSelam herkese
Kahvaltı yok
Öğlen 12.30 et ve karnabahar
Ara : mangolu protein içeceği
Akşam 21.00 kabak ve protein içecegi
(Benim kaçamak: 1 yemek kaşığı bulgur )
94bassuk Boncuk2307 Ellssa
Yine ters yüklemiş fotoları
bu kadar az yediğin bi günde fanta gözüme çarpmadı yarım bardakçık zaten, kendi frenlemeni kendin yapmışsın22-23 Ağustos Cuma -Cumartesi menü spor
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Cuma:
10:00 bir dilim tb ekmek, 2 haşlanmış yumurta.biraz.veyaz peynir ve domates
Ara: kremalı kahve saat 1 civarı, yanında da bir avuç ceviz bir kuru incir
Akşam 16:00 kendi yaptığım lahmacun. Ay çok güzeldi. Bir buçuk tane yedim yanında bolca maydanoz.
Cuma sporum akşam yürüyüşü 8 bin adım.
Cumartesi:
10:30 bir dilim az karbonhidratli ekmek domates minik bir pancar, maydanoz, sahanda yumurta, iki dilim sucuk birkaç zeytin, peynir ve yarım avokado
11:00 kremalı filtre kahve (şekersiz)
16:30 tavuk sote, yanında az beyaz ekmek yarım çay bardağı Fanta.
Spor 11 bin adım
aslında bu şekilde veremiyorum deyişinden aslında önemli olanın alınan kalori değil o kalorinim besin değeri olduğunu söylemiş oluyorsun bir bakımaKahvaltı
1 dilim helva
2 pankek
2 tatlı kaşığı çikolata
2 yumurtalı sucuklu omlet
Yarım simit
Ara
1 gazoz
1 cezerye
Akşam
Salata
3 tavuk kanat
3 küçük parça et
Spor olarak 100 kere zıpladım
Toplam 1600 kal filan yaptı bu şekilde veremiyorum yârın gerçekten diyet menü yapmam lazım
Ellssa Boncuk2307
canım afiyet olsun, boyoz ve kızartma bir arada olunca çok iyi olmamış ama sonrasında toparlamışsın gibi. daha dikkatli gidelimGünaydın
Dünkü menüm
Kahvaltı 12 1 arası
1tane boyoz
1kkpeynir
Domates
1yk patates kızartması
1tane tahinli kurabiye
Aralar 15 ve 17 arası
Koruk şerbeti
Sade kahve soda
Akşam 20.00
3tane köfte
Biraz salata
2dlm ekmek arasına koydum
Suyu ölçemedim hep dışarıdaydık
Spor adımlarımı cumayla birlikte ekliyorum
Cuma 1mil leslide yaptım
94bassuk kaptanım biraz saçma bir menü oldu misafirler olunca cumaya dengeleri inşallah
Boncuk2307 Ellssa
sen harikasın harikaGünaydınn iyi pazarlar kızlarkaptisim sabah sporumu yaptım guzel bir kahvaltı da yaptım bugün rahatım 94bassuk
kız yediğim 2 lokma pide mi gözüme battı sus seni dövcem sonunda kaşınıyosun bakBaşak kazanırsa bir ihtimal var. O da geçen pide yemekten bahsediyordu
yaa benim yerime pazar konuşmasını armin yapmış çok iyi de yapmış pazar diye salmak yok kızlarrHerkese iyi pazarlar. Spor aletimin bakımı yapılmadığı için spor da yapamıyorum.boşa gidiyor günlerim. Bu hafta yaptırsam iyi olur
Bu arada pazar kahvaltılarını frenleyin kızlar. Ben zor oldu ama frenledim
öhömmmm öhömmmmm gözüm üstündeÇocuklar bana zorla milkshake yaptırdılar kayıp ağzıma düştü gibi oldu
Böyle cıss lı şeyleri sabahtan yiyip akşama toparlamaya çalışıyorum genelde kaptanım. İnşallah cumaya kırıcam kilomu takıldım kaldımcınım merak etme yarına yazır ve nazırım
kuşum afiyet olsun, porsiyonları önemli tabii ama gözüme biraz az geldi. hepsi birbirinden sağlıklı orası ayrı
bu kadar az yediğin bi günde fanta gözüme çarpmadı yarım bardakçık zaten, kendi frenlemeni kendin yapmışsınafiyet olsun kuşum
aslında bu şekilde veremiyorum deyişinden aslında önemli olanın alınan kalori değil o kalorinim besin değeri olduğunu söylemiş oluyorsun bir bakımadoğru makroları almak önemliiiii akşam yemeğin gayet iyi mesela afiyet olsun
canım afiyet olsun, boyoz ve kızartma bir arada olunca çok iyi olmamış ama sonrasında toparlamışsın gibi. daha dikkatli gidelim
sen harikasın harika
kız yediğim 2 lokma pide mi gözüme battı sus seni dövcem sonunda kaşınıyosun bak
yaa benim yerime pazar konuşmasını armin yapmış çok iyi de yapmış pazar diye salmak yok kızlarr
öhömmmm öhömmmmm gözüm üstünde
Kaptişim güldürdün benicınım merak etme yarına yazır ve nazırım
kuşum afiyet olsun, porsiyonları önemli tabii ama gözüme biraz az geldi. hepsi birbirinden sağlıklı orası ayrı
bu kadar az yediğin bi günde fanta gözüme çarpmadı yarım bardakçık zaten, kendi frenlemeni kendin yapmışsınafiyet olsun kuşum
aslında bu şekilde veremiyorum deyişinden aslında önemli olanın alınan kalori değil o kalorinim besin değeri olduğunu söylemiş oluyorsun bir bakımadoğru makroları almak önemliiiii akşam yemeğin gayet iyi mesela afiyet olsun
canım afiyet olsun, boyoz ve kızartma bir arada olunca çok iyi olmamış ama sonrasında toparlamışsın gibi. daha dikkatli gidelim
sen harikasın harika
kız yediğim 2 lokma pide mi gözüme battı sus seni dövcem sonunda kaşınıyosun bak
yaa benim yerime pazar konuşmasını armin yapmış çok iyi de yapmış pazar diye salmak yok kızlarr
öhömmmm öhömmmmm gözüm üstünde
Alırsın tabiki benimJou mun kalbi pamuk gibidir
Gün içinde aç bırakma kendini sakın. Sonra gece acısını çıkarıyor beynimiz
sesli güldüm yaa
alıntılayarak iyice gözüne sokmuş olucam
Hazırlıkta mı kalmak istersin takımlara mı girmek istersin canım
son cümle çiçek bahçesini vermen gerektiriri bence
Mesela ben canım
Tamam bundan sonra etiketleyeceğimEllssa ve boncuk canim
Bak yaaoysaki kaptanlar kaptanı diyip bağrima basmıştim seni kaptanım. Resmen kırmızı kaptanima yakalandim şu an
Tamam tamam sustumm. (Öyle bi şarkı vardı sevdiğim)
Sağol kaptanım. Baya tok tuttu beni o kahvaltı. Haklısın şöyle bir düşününce yağ oranı fazlaymış. Bugün de böyle olsun. Yalnız ilk defa kahvaltıda kırmızı pancar yedim. Çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?