Heh tam olarak o dediğinden güzelimşimdi şey diecem burda herkes değerli iyi insanlar sitede genel olarak konuşuyorum bu sayfa için değil
bazen kendi reel hayatımızda paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz
iyi günde kötü günde...
ama şu bir gerçekki hayatlarımız sanaldan ibaret değil..
herkesin bi eşi sevgilisi çoluğu cocuğu arkadaşı var..
ama gerçek hayatta evinde mutlu olmayan insanlar kendilerine sanal dünyada bir hayali kişiliği yaratmaya çalışır
o yüzden bence bu kadar gerilmeyin.. reklamın iyisi kötüsü olmas..
kötü yazılsada o kişi kendiini değerli görür çünkü zaten reel hayatında değer nedir bilmez
relax olun sakin ol
gelin sevelim sevişelim
varmısın bu gece kaçmayaaa
lalalalalala
Günaydın bebeğim çok çok geçmiş olsunGünaydın canlarım , güzel güneşli sağlıklı günlerimiz çok olsun:) sizleri çok seviyoree . Regl ağrısı tüm gece uyutmadi puff kadın olmak ne kadan zor
Cidedenmi iyimi geliyorr.Günaydın bebeğim çok çok geçmiş olsun
Mantar ye geçer
Ona iyi gelir ablacım oksijenini mantardan alıyorCidedenmi iyimi geliyorr.
Anlamadım gerçide yesin o zamannnOna iyi gelir ablacım oksijenini mantardan alıyor
Daha iyiyim ablacım 10 bin biraz şüpheli gerçiGünaydın canım, nasılsın
GünaydınGünaydın çıtır kızlar
Hoşgeldin
İnşallah canım
canım beniim selamsen de benim pembe rüyalar ülkesinde çilekli gölden çıkan baloncuğumsun hoşgeldin
Yooook gerçekten mantarAnlamadım gerçide yesin o zamannnalkolmü yoksaa.
Yok evdeyimAvm ye mi
aynen ufaklıklarla zor ablaYılbaşı programlarınız nedir hanımlar,bizede çocuklar gelecekler evdeyiz dışarı çıkalım dedik ama ufaklıkla zor olur diye evde olacaz.
Aman ne bileyim benim için magnolia neyse onun için de mantar oArada içiyor ya ondan dedim,nasıl yiyor hergün o mantarı öylee,minerva1988 mantarcı ortim benim
Biz daha konuşmadık evde oluruz herhal ablacımYılbaşı programlarınız nedir hanımlar,bizede çocuklar gelecekler evdeyiz dışarı çıkalım dedik ama ufaklıkla zor olur diye evde olacaz.
Kalabalık en güzeliaynen ufaklıklarla zor abla
bizde evde olcaz ama kalabalık olcak
17061700 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?