- 31 Temmuz 2020
- 20.430
- 60.309
- 598
İyi akşamlar ablacımBen kaçtım iyi akşamlar hepinize
Başka nik mi düşünüyorsun3 ocakta isim değiştirebiliyorum
Bu sana uyuyor ama3 ocakta isim değiştirebiliyorum
Teşekkür ederizHanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.
Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.
Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.
5700
Burası da yağmurlu canım evin içinde yürüyorum aynenŞu an yürüyom hava yağmurlu miss gibi. Ben evde turluyom
Ooo her 30 dk ya 60 kal düş o zamanYururken biraz telefonla konustum hemen 4 sayfa yazmissiniz
Ben de birazdan çıkıcam balık alıcamŞu an yürüyom hava yağmurlu miss gibi. Ben evde turluyom
Kulaklıkta mavişim mavilendim ooh tery tey tey bu şarkı benden tüm fıntıklı çikolatalara gelsinBurası da yağmurlu canım evin içinde yürüyorum aynen
Evdekilere sıkma bana karnabahar
Benim kulaklık da Madonna çalıyor şu anKulaklıkta mavişim mavilendim ooh tery tey tey bu şarkı benden tüm fıntıklı çikolatalara gelsin
Evdekilere sıkma bana karnabahar
Madonna da kimmiş mustafa sandal abim aya benziyomuşBenim kulaklık da Madonna çalıyor şu an
Ekim 2018 den beri bu niki kullaniyorum değiştirmeyi düşünmuyorum simdilikBilmiom cnm öylesine yazdım
Harbiden Madonna kim ya derhal playlistimden kovuyorumMadonna da kimmiş mustafa sandal abim aya benziyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?