Hep öyle kandiriyonuz beni atayım bari ühüüüSuya tarçın at canimmmmmmmMthn83 keser o krizi
Surda cumaya ne kaldıHep öyle kandiriyonuz beni atayım bari ühüüü
İnşallah dikkate alınır sözleriniz.Hanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.
Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.
Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.
Nutella için mi koşacaksın kızzzzBı koşu alsam gelsem
Yufka yürekli can kaptanNutella için mi koşacaksın kızzzzadımlar eksik olmazsa bugün 1 küçük kaşığa izin var
Ahshs ben şimdi arkadaşla bulusucam bir süre susarım mecccburenKızlar ben kaçtım akşama gelirim 100 sayfa yazın olur mu yoksa gelmem
Canım aylarca taciz edildik hakarete uğradık çoktan yapılması gereken bir uyarıydı bence umarım dikkate alınır karşı taraf bu mesajı anlarAz önce ne demek istendi
Kim kime rakip?
abla sana sigara hiç yakışmıyorMola sigara
ağzına sağlık mune ablaHanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.
Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.
Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.
Öylede keşke içmesem.abla sana sigara hiç yakışmıyor
ağzına sağlık mune abla
teşekkür ederiz
iyi günler
Teşekkür ederim canim dusunmen yeterliAdresi yolla şekerim özelden baklavan kapında
ama demiştimYururken biraz telefonla konustum hemen 4 sayfa yazmissiniz
5300le girdim eve
Uyari için teşekkür ederizHanımlar,
Iyi akşamlar ablacimBen kaçtım iyi akşamlar hepinize
Yaa çok tatlısınHep öyle kandiriyonuz beni atayım bari ühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?