Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.

Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.

Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…