- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun canım döner misss bayıldımselam kızlar
13 Aralık Salı menü
19.00
Bir buçuk porsiyon sade döner, 2 kaşık yoğurt, birkaç tane marul
yemeğin arkasından çay içtim, yanında bir ayva, oğlum dürümünü yiyememiş iki ısırık aldım.
su: 2 lt
spor yok
Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak gezegenfeza
eskiden her tür kitap okurdum. ama bazı şeyleri öğrenince artık herşeyi, her yazarı vs okumuyorum.
demir hapı mutlak kabızlık yapıyor zaten. zamanında az çekmedimIyi aksamlar canim
Wc buyuk sorun gercekten bende ilaclardan sonra yasamaya basladim
Afiyet olsun güzelimSelam kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık
Ara
Yarım elma
Akşam
Bir porsiyon kuru fasülya
Bir kase salata
3 kaşık pirinç pilavı
2 litre su
8300 adım
Gün bitti
Aa ilk defa duydum canım . Bende çok severim kitap okumayı . Ama şöyle bi bakarım enerjisel bi çekim olursa okurum yoksam yokeskiden her tür kitap okurdum. ama bazı şeyleri öğrenince artık herşeyi, her yazarı vs okumuyorum.
sana tavsiyem bu tarz kitaplar okuma. fayda sağlamadığı gibi negatif enerji yüklüyor. bir de arada enerji bağı oluşuyormuş.
Yalnız değilsiniyi akşamlar kızlarrrcanım biraz sıkkın. pazar gününden bu yana wc yok. doğal olarak da düne göre artım var. ya ne niye wc yok anlamıyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun güzelim
Tamam o zaman canım sen yiyedurHenüz 5 gün oldu.. biraz zaman geçsin düzene gireriz inşallah. Benim zor geçti hamilelik yediğim hiç birseyden tat almadım. O yüzden şimdi biraz yiyebilmenin tadını çıkaracağım sanırım.. sonra buralara düşerim tekrar
Canım daha senin yeni değil miTamam o zaman canım sen yiyedurbaşlayacağı da haber et bana ben hamileliğin başında sürekli çıkarmama rağmen bitmeyen bir iştahım vardı yiyebildiklerimde sınırlı idi.surekli karbonhidrat tükettim sonrası malum o yuzden yerleşmeden başlama derdindeyim simdi
Teşekkürler ablacımKeyifli okumalar tatlım.
Sürükleyici bir kitaba benziyor. Keyifli okumalar canım
Yeni cAnım 5 gün oldu,zaten yapamıyorum.bugun bugün gün memedeydi,bulduğum bütün tatlıları yedimCanım daha senin yeni değil mi
Cok geçmiş olsun yavrum13 Aralık menü
Sabah 11
2 yumurta
Mantar
Cennet hurması
Peynir zeytin
15.30
1 muz
Üni tahıllı atıştırmalık
19. 30
Havuçlu kabaklı yoğurtlu
Yarım dilim ekmek
Fırında karnıyarik
Sağ dizim inanılmaz ağrıyor adım atamadım
Cordelia Hedef60kgolmak
Yaaaa o eller neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?