Zihnim pürüzsüz sanki öyle guzelki. Hiç bir şey düşünmemek ne kadar güzelmiş meğer. İşe giderken kitap okuyorum o da çok iyi geldiÇok şükür bitanem...zihin yorgunluğu olmasın beden yorgunlugu geçer.
Geçmiş olsun canım hepiniz aynı anda bayağı zorlar seni Allah kolaylık versinAynen ablacım
Senin ilacın evden çikmakmis iyice bunalmış sıkışıp kalmışsın tatlım...Zihnim pürüzsüz sanki öyle guzelki. Hiç bir şey düşünmemek ne kadar güzelmiş meğer. İşe giderken kitap okuyorum o da çok iyi geldiise odaklanıp başka şeyler düşünmemekte çok iyi geldi. Bazı şeylerin farkına varmak. Kendi degerimi görmek.. çocukları özlemek bile iyi geldi eskisi gibi kızmıyorum onlara da
Bugün pek kadınım yahuEline sağlık fesangim kolay gelsin
Ayyy ne yediniz??Babam acikmis yemek hazirladik
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım muhteşemmmm
Afiyet olsun bebiş
Afiyet olsun ayaklarına sağlık tatlımmmm
Ohhh şifa olsun
İyi akşamlar canım
15 dk geçmişteydimtüh bilsem sondan başlardım okumaya
hamaratım benim ellerine sağlık
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Kaptanım sağolAfiyet olsun canim
Ramazan' da mutlaka meyan içilir Antep' te.D u t di mi tatlım. Ayrıca saati yoktur iftarda, sonrasında her daim. Tamamen organik. Meyan kökü, karanfil, tarçin hepsi bu...isminin şerbet olduğuna bakma şeker de yok...
Benim için enişte adeta 30 minik baklava gibi.Herseyi enisteye baglamamak lazım
Ben yemedim canim kahvalti yapti ben aksam 6 dan sonra yemiyorum artikAyyy ne yediniz??
Tabi ki inşallahBende sevindim. İyi geliyor şuan psikolojik olarak. Birazda para kazanacak olmanın sevinci var. Az bir parada olsa ben kazancam sonuçta. Keşke hep çalışabilsemn, daha iyi şartlarda olsa.. inşallah o günlerde gelicek. Miniğim biraz daha büyür ablası da okumayı sökmüş olunca tam zamanlı kendi alanımda bakarım belki seneye
Oyleydim zaten abla. Nerdeyse 3 yıldır evdeydimSenin ilacın evden çikmakmis iyice bunalmış sıkışıp kalmışsın tatlım...
Arkadaşımın dediği laf aklıma geldi. Benim param benim paramz eşimin parası gene benim paramTabi ki inşallah
Ama ufak da olsa adım adımdır para paradır
Yok canım küsmedim valla. Hayat telaşı işte. 2 gündür eşim de şehir dışında. Kv ye gidiyorum okul çıkışı, gece de oğlanı alıp eve geçiyorum. Bu sene 1.sınıf okutuyorum , onların okuma yazma telaşı var , bu hafta bir de yerli malı haftası. Yoğun günlerden geçiyorumözleştiiiiik
bühüü bana küssün sandm o kadar etiketledm
snra msj ataym dedm baktm msjda atılmıo
hatun heryerden kapatmış kendini
kız yok hala hamile gibiyim
Öğlen 2 gibi gelmiş canım, ben okuldaydımAyy gelsin üşüdünüz kıyamam
Ablacım iş güç ev çocuk derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum inanCanım nasılsın epeydiryoktun sende.
Aynen denk gelemedik bu aralar
Sağlığın nasıl
Teşekkür ederim kaptanımKolay gelsin canim
Hayırlı olsun canım yeni işin, çalışmak iyi gelir, kafan dağılırOyleydim zaten abla. Nerdeyse 3 yıldır evdeydim
Ahahaha ya ben yazmayı unuttum az dikkat çekim demsitim:)Tek ögün mü cnm afiyet olsun
dünkü gizemli yemek ortaya çıktııı
Keyifli okumalar kızlarZipzip-
Afiyet olsun imparatoriçem
Benim için enişte adeta 30 minik baklava gibi.
Unutmam unutturmam
Hocam siz benimle acaba alay geçiyor musunuz yaa mantarım bittiCok geçmiş olsun yavrum
Mantarı sür dizine iyi gelir
Ama ısrarla insülin direnci var dedi. Pco kistlerimde yumurtalık usgde çıktı. Buna rağmen neden kullanmayim, killanmaya sebep pco ve insülin direnci diyor...evet tabi durursa da bayatlarlar zaten. ama alışveriş yapınca da motive oluyor insan.
senin kan tahlillerin anormal değildi. başlama bence. beslenmeyle kontrol altına al. o ilaçlar bilmem ne yapısını bozuyormuş. kan değeri anormal olmadıkça vermiyoruz diyor.
Ben
Ben
E beeeeen
Sağol kaptanımKabak yaptım
Pop kek sultani çikolatalı ekmekafiyet olsun canım
Bende seni çoookkkk seviyorum
maşallah kuşuma harika
Ayy sende bendensin gece 2 lere kadar pasta börek poğaçaVe daha veledim yatınca börek yapicam sabah için
Spor beklemiştimBu mesajı gören galerisinden 2 gereksiz foto silsin
Hoşgeldin ablam56 sayfa
Ben ölüyüm ben
İlaçla birlikte ya limon suyu yada yeşil biber yiyin. Emilimi artıyorIlaci sürekli icmek zorunda kalmam insallah
2 ay oldu yarın yine kan vereceğim merak ediyorum kan degerlerini
Mutlu olmana sevindimÇok yoğun geçiyor hep bir koşturma malum evde de iş bitmiyor. Onuda yapayım buna da yapayım evden zor atıyorum kendimialıştım bayağı ya ayaklarım baya alıştı. Kafa olarakta alıştım. Geçen hafta bir gün çıkıp gidesim gelmişti içime sıkıntı girmişti çok. Ama haftasonundan sonra alıştım
Evet cidden soğuktu hatta goturmicektim yağmur çok yagiyodu. Sonra kız uyandı gidicem dedi. Biz hazırlanana kadar bayağı azalmıştı ama bu kışta sert geçecek deniliyor okula ise nasıl gidip gelcem harika olcak kaya kaya giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?