Geçmiş olsun canım. Salgın her yerde...herkes hastaİyi geceler kızlar
Büyük kızda hasta sesi gitmiş iyice
Benim de boğazım yanmaya başladı
Küçük 2 saattir uyuyor güya öksürmekten yatamadı kuzum şimdi tereyağlı pekmez verdim iyi gelir inşallah
Bu sabah artık kış gelmiş dedim ben deEve gelince biraz çocuklarla ilgilendim. Kitap okuduk az birşey oynadık. evi toparladım. Yarına yemeğim kalmamis ne yapsam sabah bilmiyorum bakicaz artık. Off sabah okula gidip gelmek çok zor gelmeye başladı aşırı soğuk ve yağmurlu oluyor
Ben oturuyorum tatlımİyi geceler kimler ayakta
Evet cidden soğuktu hatta goturmicektim yağmur çok yagiyodu. Sonra kız uyandı gidicem dedi. Biz hazırlanana kadar bayağı azalmıştı ama bu kışta sert geçecek deniliyor okula ise nasıl gidip gelcem harika olcak kaya kaya giderimBu sabah artık kış gelmiş dedim ben de
Afiyet olsun canim ben olsam ekmegi tam.yerdim cok az yemişsin
Eline sağlık fesangim kolay gelsinBörek yapıyorum ben
Iyi geceler canim gecmis olsunİyi geceler kızlar
Küçük 2 saattir uyuyor güya öksürmekten yatamadı kuzum şimdi tereyağlı pekmez verdim iyi gelir inşallah
Aynen ablacımGeçmiş olsun canım. Salgın her yerde...herkes hasta
Iyi geceler canimİyi geceler kimler ayakta
Bende bilmiyordumYine hiç bilmediğim şeyler
Çok şükür bitanem...zihin yorgunluğu olmasın beden yorgunlugu geçer.Bende yarı oturur yarı yatar abla
Şifa olsun kuzumvalla şimdi 1 fincan daha yeşil çay içeceğim sonra açlık otuyla az hibisküsü karıştırıp demleyeyim diyorum.
Afiyet olsun tatlım
Yaradana ölsünler
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar
Amin kaptancımOhhh şifa olsun
Hoşgeldin cnmİyi geceler kimler ayakta
Oh şifa olsun ablacımRamazan' da mutlaka meyan içilir Antep' te. @Nau Nau di mi tatlım. Ayrıca saati yoktur iftarda, sonrasında her daim. Tamamen organik. Meyan kökü, karanfil, tarçin hepsi bu...isminin şerbet olduğuna bakma şeker de yok...
Artık biliyorsunuzBende bilmiyordum
Bende sevindim. İyi geliyor şuan psikolojik olarak. Birazda para kazanacak olmanın sevinci var. Az bir parada olsa ben kazancam sonuçta. Keşke hep çalışabilsemn, daha iyi şartlarda olsa.. inşallah o günlerde gelicek. Miniğim biraz daha büyür ablası da okumayı sökmüş olunca tam zamanlı kendi alanımda bakarım belki seneyeAy çok sevindim gerçekten
Size de afiyet olsun bitanemŞifa olsun kuzum
Afiyet olsun tatlım
Çok geçmiş olsun canım
Amin kaptancım
Hoşgeldin cnm
Oh şifa olsun ablacım
İnşallah çabuk atlatirsiniz bitanemAynen ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?