Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hocam siz benimle acaba alay geçiyor musunuz yaa mantarım bitti ( bı tarafimdan mantar çıkacak assd
Hocahanım ne bileyim bu kadar çok mantar tukettiginize göre bir şifası vardır, lokal olarak da kullanabilirsiniz diye düşünmüştüm belli ki mantar denen nimet siz Minerva kulu için yaratılmış

Biliyorsun ki ben ve pozitif mesaj biraz zor, zamanla o da olur belki ya

Ama ısrarla insülin direnci var dedi. Pco kistlerimde yumurtalık usgde çıktı. Buna rağmen neden kullanmayim, killanmaya sebep pco ve insülin direnci diyor...
bende de insülin direnci başlamış. ama kan değerinin kaç olduğu önemli. mesela benim değerlerim de anormal değil. beslenmeni düzeltirsen sorun yaşamazsın dedi. ama rafine şeker, beyaz un vs yersen değerlerin daha da kötü olur. o zaman mecbur ilaca başlanır dedi. o ilaçlar bilmem ne yapısını bozuyormuş. o nedenle şimdi yazmayacağım dedi.
senin değerlerin de anormal değildi. o yüzden dedim canım. yine de sen bilirsin. istiyorsan iç.

Gerçekten tavuk tok tutuyor yanına boll salata Ohhh missss
Salata sevmiyirum pek
Tamam en en en çok seni seviyorum bitanem peki ya sen beni ne kadar?

Ayağına sağlık
İşte bu beeen çok sevilmek bi harika dostumben de seni ennnnn çok
Canımm nasılsın
İyiyjm sen ? :)
Sen sevdin bu ismi afiyet olsun
Sağ ol. Hayir ya, espirimi hatirlatmak istedim.

13 Aralık 2022

Adım 10228

Zipzip- Cordelia
Hedef60kgolmak Elhan

Kahvaltı 11:30

1 haşlanmış yumurta

1 roll tam buğday ekmek

1 dilim peynir

5 zeytin

1 bardak çay

Ara 16:00

1 fincan filtre kahve

1 dilim kurutulmuş mango

Akşam 19:00

1 kase yoğurt

1 tabak kabak sote

21:00 1 fincan çay

1 kare bitter çikolata

3 litre su

Eklentiler

• 8D837B6D-A49B-433F-A242-D76093F81003.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…