Hocahanım ne bileyim bu kadar çok mantar tukettiginize göre bir şifası vardır, lokal olarak da kullanabilirsiniz diye düşünmüştüm belli ki mantar denen nimet siz Minerva kulu için yaratılmışHocam siz benimle acaba alay geçiyor musunuz yaa mantarım bitti( bı tarafimdan mantar çıkacak assd
Biliyorsun ki ben ve pozitif mesaj biraz zor, zamanla o da olur belki yaBen
Ben
E beeeeen
Sağol çiçeğim
Sağol kaptanımaz kaldı 8 bine 10 bin olmadı gene
Ayy sende bendensin gece 2 lere kadar pasta börek poğaça
Spor beklemiştim
Hoşgeldin ablam
İlaçla birlikte ya limon suyu yada yeşil biber yiyin. Emilimi artıyor
Mutlu olmana sevindim
Evrene pozitif mesaj yolla hatta SMS at
Bende yedim bugün rahatsız oldum almicam bir süreHocahanım ne bileyim bu kadar çok mantar tukettiginize göre bir şifası vardır, lokal olarak da kullanabilirsiniz diye düşünmüştüm belli ki mantar denen nimet siz Minerva kulu için yaratılmış
Ooo baştan yan ciziyorsunBiliyorsun ki ben ve pozitif mesaj biraz zor, zamanla o da olur belki ya
Yan cizmiyorum belki olur diyorumOoo baştan yan ciziyorsun
bende de insülin direnci başlamış. ama kan değerinin kaç olduğu önemli. mesela benim değerlerim de anormal değil. beslenmeni düzeltirsen sorun yaşamazsın dedi. ama rafine şeker, beyaz un vs yersen değerlerin daha da kötü olur. o zaman mecbur ilaca başlanır dedi. o ilaçlar bilmem ne yapısını bozuyormuş. o nedenle şimdi yazmayacağım dedi.Ama ısrarla insülin direnci var dedi. Pco kistlerimde yumurtalık usgde çıktı. Buna rağmen neden kullanmayim, killanmaya sebep pco ve insülin direnci diyor...
Niye yedin ama yani bak Minerva'nin mantarı bitmiş o yerdiBende yedim bugün rahatsız oldum almicam bir süre
Salata sevmiyirum pekGerçekten tavuk tok tutuyor yanına boll salata Ohhh missss
İşte bu beeTamam en en en çok seni seviyorum bitanempeki ya sen beni ne kadar?
Ayağına sağlık
İyiyjm sen ? :)Canımmnasılsın
Sağ ol. Hayir ya, espirimi hatirlatmak istedim.Sen sevdin bu ismiafiyet olsun
Çocuklarda yemedi zaten evde kavga çıkıyor almicam daha. Tövbe yarabbim hep et canım istiyorNiye yedin ama yani bak Minerva'nin mantarı bitmiş o yerdi
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun güzel kaptanım13 Aralık 2022
Adım 10228
Zipzip- Cordelia
Hedef60kgolmak Elhan
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 roll tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00
1 fincan filtre kahve
1 dilim kurutulmuş mango
Akşam 19:00
1 kase yoğurt
1 tabak kabak sote
21:00 1 fincan çay
1 kare bitter çikolata
3 litre su
Ben de hiç sevmem mantarÇocuklarda yemedi zaten evde kavga çıkıyor almicam daha. Tövbe yarabbim hep et canım istiyor
İçine tereyağ kaşar ver fırına of offf bizim evde kavga sebebi mantarBen de hiç sevmem mantar
Pizzadan bile ayıklarım
yapmadım çayı. yatıcam şimdi. yarın bakarım.Şifa olsun kuzum
Mücadeleyi kim kazanıyorİçine tereyağ kaşar ver fırına of offf bizim evde kavga sebebi mantar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?