Nooooooooo noo240bini rezerveledim
Ooww… biz kızımla yapışık ikiz hayatı sürdüğümüz için bütün çizgi filmleri ve şarkılarını, prensesleri ve hayatlarını, blackpink grubunun bütün şarkılarını bana sorabilirsinizBizde torunlar söylüyor, biz dinliyoruz, sizde roller değişmiş
Afiyet olsun gezegenimKahvaltı
12:30
1 yumurta sarısı
Biraz çeçil peynir
Badem
Mandalina
15:00
2 dilim pomelo
Soyarken küçük parçaları yedim
18:30
2dilim karnabahar gratin
Köz patlıcan
Bol salata ( ceviz, mısır da vardı ve nar ekşisi biraz fazla olmuş)
1 lt yi geçirmeye çalışırım
2 kupa kahve
3 kupa çay
1 de değişik bişey yaparım
Zipzip-
Cordelia
@SebastianCheesecake
@belmayne
Afiyet olsun canim14 aralık menüm
Kahvaltı 1 tabak salata 1 filim ekmek yumurta 1 dilim peynir çay
Ara 1 kahve 2 kare bitter
Ara 1 cennet hurması
15.00 4 çatal makarna ayran
Ara 1 avuç leblebi
19.00 yoğurtlu çorba
2 litre su
8000 adım 800 puan
Eki Görüntüle 3177100
@erenmothersCordelia @SebastianCheesecake
Canım moral bozmak asla istemem ama abimle ablam da ameliyat olmalarına rağmen geçmediMevsimsel Alerjik rinitim var hemde 4 mevsime birden tepki gösteriyor. Bütün ömrüm o akıntıyla geçiyorçocukların ergenlikle beraber bağışıklık kazanma ihtimalleri yüksekmiş, ben çekiyorum onlar çekmesin inşallah
Iyi geceler canimİyi geceler beybiler leydiler. Bebem uyumazsa gelirim. Yoksam mutfak toplayıp uyuycam inşallah
Önden kutlamış o
Iyi geceler canimİyi geceler bana tatlı uykular çok güzel bı uyku geldi
Sağol majestemafiyet olsun canım
afiyet olsun imparatoriçem
Afiyet olsun gezegenim
Afiyet olsun canim
Küçük yattı büyük hortladıIyi geceler canim
Bende geldim geri büyük hortladıHerkes yatıyor ben niye yatamıyorum yarın nöbetçiyim neden zıbaramıyorum..
Bugun benimde cok uykum varHerkes yatıyor ben niye yatamıyorum yarın nöbetçiyim neden zıbaramıyorum..
Hoşgeldin kader arkadaşımBende geldim geri büyük hortladı
Peki neden yatmiyoruz??Bugun benimde cok uykum var
Ay gidemedim ayıp ettin:)
Hoşbuldum gardaşHoşgeldin kader arkadaşım
Kuzum ben alerjiye bağladığımdan öyle dedim. Bana teşhis 25 yaşında kondu, ömrüm boyunca sıkıştıkça ilaç kullanmam lazım. Ama çocuklarda erken yaşta başlayan alerjiye vücut bağışıklık gösteriyormuş genelde. Başka türlü akıntı neden olur bilmiyorum ben.Canım moral bozmak asla istemem ama abimle ablam da ameliyat olmalarına rağmen geçmedi
Oğlum 2 yaşında ameliyat oldu şimdi 9 yaşında hala akıntı var kestim umidimi
Procan ehlen ve sehlenAy gidemedim ayıp ettin:)
Hmmm tamam pardon umarım senin dediğin gibi olur. Ablam ve abim küçük yaşta yüzücü oldular onlarınki sinüzit kaynaklı sanırım ama oğlumun alerjik. Bak ümitlerim geri geldiKuzum ben alerjiye bağladığımdan öyle dedim. Bana teşhis 25 yaşında kondu, ömrüm boyunca sıkıştıkça ilaç kullanmam lazım. Ama çocuklarda erken yaşta başlayan alerjiye vücut bağışıklık gösteriyormuş genelde. Başka türlü akıntı neden olur bilmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?