Bende küçük yaşta başlayan alerjilerin büyüdükçe bağışıklık kazandığını duydum bi dr dan. Büyük kızım acayip alerjik bi bünyeye sahip. Onun dr u demiştiHmmm tamam pardon umarım senin dediğin gibi olur. Ablam ve abim küçük yaşta yüzücü oldular onlarınki sinüzit kaynaklı sanırım ama oğlumun alerjik. Bak ümitlerim geri geldi
Gerci cokta izlemiyorum da sadece tv acik gol olunca bakiyorumSen kocaman bir çılgınsın
Ayyy çocuklar uyusa doğru yatağa ışınlanıcamMacin bitmesini bekliyorum
Ay hadi İnşallah aaaa bildiğin mutlu oldumBende küçük yaşta başlayan alerjilerin büyüdükçe bağışıklık kazandığını duydum bi dr dan. Büyük kızım acayip alerjik bi bünyeye sahip. Onun dr u demişti
Ben maç izlemiyorum veledim de yattıAyyy çocuklar uyusa doğru yatağa ışınlanıcammaç falan vız gelir
Çok oldu mu bariGerci cokta izlemiyorum da sadece tv acik gol olunca bakiyorum
Hatta şöyle söylim alerjiye bağlı atopik egzama çıkar vücudunda bebekliğinden bu yana. Götürmediğim dr kullanmadık ilaç krem kalmadı.Ay hadi İnşallah aaaa bildiğin mutlu oldum
Çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda tamamen biterHatta şöyle söylim alerjiye bağlı atopik egzama çıkar vücudunda bebekliğinden bu yana. Götürmediğim dr kullanmadık ilaç krem kalmadı.
Çok şükür bu sene çok çok azaldı
Ben maç izlemiyorum veledim de yattı
Neyin peşindeyim bilemedim
E yeter1 gol var telefonla takiliyorum iste
Amin canımÇok sevindim canım inşallah en kısa zamanda tamamen biteryavrulara bir şey olmasın ya
Sen gidip yatsan ne yapar?zorla küçüğü yatırdım bulaşıkları kaldırırken baktım büyük arkamda
İsyaaaaaaaaaağn diye diye şimdi onun yanındayım. Herifceğzim de yattısabaha kadar biri yatar biri kalkar artık benim de çilem bu
Normalde gidip yatıyorum ama hasta olduğu için fazlasıyla huysuz . AğlıyoSen gidip yatsan ne yapar?
Of of of fenaymış artık iyilesseler bir an önceNormalde gidip yatıyorum ama hasta olduğu için fazlasıyla huysuz . Ağlıyoküçük geri uyanmasın diye yanında oturuyorum. O da öksürükten yatamıyo
Valla çok gönülsüz yazdım ondan sana garezim olduğundan değil canım sıkkınvalla arada gördüm :)
Kıyamam sanaValla çok gönülsüz yazdım ondan sana garezim olduğundan değil canım sıkkın
ben colombia seviyorum. orta içim oluyor ve çok kavruk olmuyor.
Teşekkğr ederim kızlar ikiniz de colombia dediniz bakacağımcolombia ve guatemala güzel oluyor. ama tabi marka çok önemli.
Aynen canım bu hafta göndermiyom okula . İyice toplasınOf of of fenaymış artık iyilesseler bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?