Geçmiş olsun içebilir misin bilmem ama kelle paça tavsiye ederim.Reçel kaynatırken yakalandım.
İyiyim iyi. Bugün kırk bir yıllık ömrümde ilk kez kemik suyu içmeyi deneyeceğim, umarım başarabilirim. Eşim benden heyecanlı, hayvansal bir gıda alacağım diye çocuk gibi neşeli ama ben yastayım.
Nasıl o kokuya dayanırım bilmem ama dün iki tane doktor da terapi ve tavsiye ile bunun gerekliliği konusunda bana biraz cesaret verdi. En azından denemem lazım yoksa bu implantlar tutmayacak.
Kalojen destek haplarına da küçük bir servet istiyorlar. Trendyol'da "krediye uygun" yazıyordu ürünün üzerinde, varın siz hesap edin.
Böyle yarı dişsiz nine gibi çorba suyuna ekmekle yaşıyorum. Ekmek tüketmekten kolesterolüm yükselmiş. Amaaan, hepsi düzelir ne yapayım.
Buradan aktaracaklarım bu kadar sayınfesang stüdyosu, sizler nasılsınız?
SağolasınAfiyetler olsun kolay gelsin sanada.
Az kalmış neyseki.
O kadarını yapamam. Başlangıç için evde kemik kaynatıp, çorbama ekleyerek başlasam daha kolay yol alırım. Eşime söyledim akşam gelirken kasaba uğrayıp kemik işini halledecek. Kaynatma kısmını da yapar. Geriye bir şey kalmıyor işte, yaradana sığınıp azar azar deneyeceğim.Geçmiş olsun içebilir misin bilmem ama kelle paça tavsiye ederim.
Ben hiç atmam bildiğiniz üzereKardeşimde de tiroid çıktı, ona da ameliyat dediler, o zaman izledim ve kardeşim için çok korktum. Ameliyat oldu ve çok ağır geçirdi. Ablam da oldu o hafif atlattı ki onunki daha tehlikeliydi.
Rabbim herkese şifa versin, tutmayın içinizde söyleyin herşeyi diyordu bir doktor.
Ben de çok atarım içime
Şifa olsun canım.O kadarını yapamam. Başlangıç için evde kemik kaynatıp, çorbama ekleyerek başlasam daha kolay yol alırım. Eşime söyledim akşam gelirken kasaba uğrayıp kemik işini halledecek. Kaynatma kısmını da yapar. Geriye bir şey kalmıyor işte, yaradana sığınıp azar azar deneyeceğim.
Koyun mu inek miReçel kaynatırken yakalandım.
İyiyim iyi. Bugün kırk bir yıllık ömrümde ilk kez kemik suyu içmeyi deneyeceğim, umarım başarabilirim. Eşim benden heyecanlı, hayvansal bir gıda alacağım diye çocuk gibi neşeli ama ben yastayım.
Nasıl o kokuya dayanırım bilmem ama dün iki tane doktor da terapi ve tavsiye ile bunun gerekliliği konusunda bana biraz cesaret verdi. En azından denemem lazım yoksa bu implantlar tutmayacak.
Kalojen destek haplarına da küçük bir servet istiyorlar. Trendyol'da "krediye uygun" yazıyordu ürünün üzerinde, varın siz hesap edin.
Böyle yarı dişsiz nine gibi çorba suyuna ekmekle yaşıyorum. Ekmek tüketmekten kolesterolüm yükselmiş. Amaaan, hepsi düzelir ne yapayım.
Buradan aktaracaklarım bu kadar sayınfesang stüdyosu, sizler nasılsınız?
Ben akşam çorbaya katana kadar konuyu hatırlamamak için bi sürü saçma şeyle uğraşıyorum bugün.Koyun mu inek mi
İnek pek kokmaz
İçine pul biber, kara biber, tuz, defne yaprağı ekle ve limon sık, kaynatırken patates de ekle, yumuşak yumuşak güzel olur
Canım çekti şimdi
SönmüşSelam güzellikler
herkes nasıl
En sağlıklısıBen hiç atmam bildiğiniz üzereatma canım sen de. Tekrar geçmiş olsun
Eh zaten diğer türlü hayat geçmiyor ki mecbur eğlenceye vuracağızEvet içine bir sürü şey katmadan içmem zaten zor. Deneyeceğim.
Ne güzel, ben de bu sinir harbini artık şakaya vurarak atlatıyorum.
Hep gülelim ne diyim.
Sevgiler...
Aman bu saatte zahmet etme artık yarın yaparsın kahvaltınıBu kadar yeter
Kahvaltı yapmaya
Kaynanam sizlere ömürBu mesajımı okuyan kaynanasını arasın.
Akabinde yemeden içmeden kesilmeniz garanti
Teşekkür ederim kaptanımSelam canim iyiyim sen nasilsin❤
Afiyet olsun canim❤
Geçmiş olsun canım eve gidince bol köpüklü kahve ile dinlenSon 3 dakika
Bitti dersim bitti nöbetim
Şükürler olsun
Ağlama leydim bu hafta gidecek inşallah
İnşallah kuzum 3 de kapattım yemeyi
Eşim gececi, kalkmasını bekliyorumAman bu saatte zahmet etme artık yarın yaparsın kahvaltını
Kaynanan hayatta heraldeBu mesajımı okuyan kaynanasını arasın.
Akabinde yemeden içmeden kesilmeniz garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?