Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen dünün menüsünü yazcam. En iyisi o gün yediğimi not defterine yazmak. Ne varsa bu pazartesjde her pazartesi yazmıyorum
Dün yani 14 Aralık menüsü

Sabah peynirli omlet,kahve

Tabi böyle az yeyince ben bir sarsıldım. Yolda giderkende yanıma birşey alamadım. Bir zuber alırım dedim onada işyerine tam vaktinde varınca alamadım.

14.30 bile yoktu molaya çıktım. Burger menü yedim

Akşam eve geldim. 1 bardak tarçınlı boza. Maalesef kesmedi. Kivrandim dayanamadım.

21.00 Tavada yumurta yedim 1 dlm ekmekle...

Üzgünüm kaptanım napsam olmuyot. Bugün glifora başladım inşallah istaha yardımcı olur...

Cordelia Hedef60kgolmak

Uzun ve sıkıntılı süreçler maalesef,geçecek bunlarda biraz zor geçiyor işte.
Kemik tozu flan mı kondu damak içine acaba,geçici diş olmadan daha sıkıntı sürekli hava alır oda böyle olması daha iyibence.

Et yememekte olmaz ki hiç,bundan sonra yemek lazım helede kemik suyu daha faydalı vücut içinde.
Kolejeni elim için verdi dr,kistler var ameliyat dedide olumlu sonuçlanmıyormuş tekrarlıyor gene.
Çarşamba işkence koltuğuna oturacam bakalım hayırlısı olsun diyorum.
İnşallah rahat geçerde kolay atlatırım bende,dr hiç duymayacaksınız dedi .
Teiekkürler benden de sevgiler sağolun.

14 Aralık menü

Sabah

2 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 avuc leblebi

Öğle
1 baget
1 kase yoğurt

Ara
sütlü kahve

Akşam
2 kk peynir
1 bardak süt

2 litre su
Adım 8012 adım

Zipzip- Hedef60kgolmak Nikinik

Eklentiler

• Screenshot_20221214-235624_Samsung Health.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
Selam güzellikler
herkes nasıl
Selam canim iyiyim sen nasilsin❤
Afiyet olsun canim❤

Çikolata mi o ne ki? Afiyet olsun canım.

gezegenfeza vallahi ben olduktan sonra da izleyemem
Kardeşimde de tiroid çıktı, ona da ameliyat dediler, o zaman izledim ve kardeşim için çok korktum. Ameliyat oldu ve çok ağır geçirdi. Ablam da oldu o hafif atlattı ki onunki daha tehlikeliydi.
Rabbim herkese şifa versin, tutmayın içinizde söyleyin herşeyi diyordu bir doktor.
Ben de çok atarım içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…