Uzun ve sıkıntılı süreçler maalesef,geçecek bunlarda biraz zor geçiyor işte.Dikişler alınalı iki hafta oldu evet, geçen Cuma günü geçici diş yapmak için de altta kalan aralıklı üç dişimi oydu, damaklarımı yardı. Onlar çok acıyor. İyileşmedi bir türlü. Her gün tuzlu su ile gargara yapıyorum. Eşimle reklam izlerken, diş hekimi hastalara Sensodyn öneriyor, bizim diş hekimi tuzlu suyla gargara yap diyor, vizyonsuz herif diye söylendim. Reklamlara inanma, bizim doktor halktan biri dedi
Dikişler vs iyileşti, implantlar zaten damağın içinde, görünmüyor bile. Sadece keşke o geçici plastik diş olayına hiç girmeseydim diyorum.
Hem kesilmiş damağı daha beter etti, hem de hiç diş formunda değil, sadece estetik görüntü içinmiş. Takmadım ben de, en azından damaklarım iyileşene kadar takmam.
Ben çocukluğumdan beri hiç et ve et ürünü yemedim, yiyemedim. O nedenle kemik suyuna karşı bu tavrım. İçine bolca limon, sirke, sarımsak artık ne bulursam katcam. Doktorlar da kalojen takviyesi için hap önermedi. Şu an takviye olarak sadece D vitaminine başladım.
Bakalım sizin serüven nasıl olacak. Heyecanla bekliyoruz. Dilerim kolaylıkla geçer.
Sevgiler...
Selam canim iyiyim sen nasilsin❤Selam güzellikler
herkes nasıl
Afiyet olsun canim❤Hemen dünün menüsünü yazcam. En iyisi o gün yediğimi not defterine yazmak. Ne varsa bu pazartesjde her pazartesi yazmıyorum
Dün yani 14 Aralık menüsü
Sabah peynirli omlet,kahve
Tabi böyle az yeyince ben bir sarsıldım. Yolda giderkende yanıma birşey alamadım. Bir zuber alırım dedim onada işyerine tam vaktinde varınca alamadım.
14.30 bile yoktu molaya çıktım. Burger menü yedim
Akşam eve geldim. 1 bardak tarçınlı boza. Maalesef kesmedi. Kivrandim dayanamadım.
21.00 Tavada yumurta yedim 1 dlm ekmekle...
Üzgünüm kaptanım napsam olmuyot. Bugün glifora başladım inşallah istaha yardımcı olur...
Cordelia Hedef60kgolmak
Afiyet olsun kaptanim14 Aralık menü
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 avuc leblebi
Öğle
1 baget
1 kase yoğurt
Ara
sütlü kahve
Akşam
2 kk peynir
1 bardak süt
2 litre su
Adım 8012 adım
Zipzip- Hedef60kgolmak Nikinik
Şifa olsun canımAynen ablacım o rahatlattı benim büyük kızı da
Bir hafta önce iyi kilo verdiysen vücut kendini dengeliyor olabilir.Ya canım wc de sıkıntı yok
Bugün kabak yicem artık üfffff
Teşekkürler canım. Nasıl oldun bir sorun yok di mi?Afiyet olsun kaptanim
İyiyim canim bir sorun yok bugunde kan verdim saglik ocagina sonuclari bekliyorumTeşekkürler canım. Nasıl oldun bir sorun yok di mi?
İyi çıkar inşallah kaptanımİyiyim canim bir sorun yok bugunde kan verdim saglik ocagina sonuclari bekliyorum
Yok abla ya geçen haftada artıydımBir hafta önce iyi kilo verdiysen vücut kendini dengeliyor olabilir.
Ağlama leydim bu hafta gidecek inşallahYok abla ya geçen haftada artıydım
Merhaba, evet gelişmeleri bi önceki sayfada yazdımMavi Mucize hoşgeldin nasıl oldun tedavi de am ediyor mu? Profildeki den misin?
Çikolata mi o ne ki? Afiyet olsun canım.Pazartesi menüsünü çok net hatırlayamıyorum kabul ederseniz yazacağım. Salı işyerinde kalan mantarı yediğim için pazartesi akşamı hatırladım. Ama aralarda yediklerimi hatirlayamam
Sabah tost, kahve domates salata yemiştim. Akşamda mantar yemeği yoğurt ve salata 1 dlm ekmek vardı. Arada mutlaka bir kahve icmişimdir yanında da kesin çikolata yemişimdir
Hedef60kgolmak Cordelia
Kardeşimde de tiroid çıktı, ona da ameliyat dediler, o zaman izledim ve kardeşim için çok korktum. Ameliyat oldu ve çok ağır geçirdi. Ablam da oldu o hafif atlattı ki onunki daha tehlikeliydi.gezegenfeza vallahi ben olduktan sonra da izleyemem
Amin ablamŞifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?