Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam da nikine yakışır abla

Aslında çok zorlanmıyorum dikkat de ediyorum ama nedense 2 haftadır zorluyor aslında direnç kilom ondan da olabilir
O zaman 2 haftayı gözden çıkar, sonrası kolay gider.
Ben daha başlayalı yarın 2 hafta olacak, bu hafta zor gidiyor

Mavi Mucize arkadaşım nasıl oldun?
Reçel kaynatırken yakalandım.
İyiyim iyi. Bugün kırk bir yıllık ömrümde ilk kez kemik suyu içmeyi deneyeceğim, umarım başarabilirim. Eşim benden heyecanlı, hayvansal bir gıda alacağım diye çocuk gibi neşeli ama ben yastayım.
Nasıl o kokuya dayanırım bilmem ama dün iki tane doktor da terapi ve tavsiye ile bunun gerekliliği konusunda bana biraz cesaret verdi. En azından denemem lazım yoksa bu implantlar tutmayacak.
Kalojen destek haplarına da küçük bir servet istiyorlar. Trendyol'da "krediye uygun" yazıyordu ürünün üzerinde, varın siz hesap edin.
Böyle yarı dişsiz nine gibi çorba suyuna ekmekle yaşıyorum. Ekmek tüketmekten kolesterolüm yükselmiş. Amaaan, hepsi düzelir ne yapayım.

Buradan aktaracaklarım bu kadar sayın fesang stüdyosu, sizler nasılsınız?

Bende merak ediyordum sizi,nasıl durumlar ağrılar geçtimi.
Kemik suyu güzeldir hemde sağlıklıdır,çorbada iyi gidiyor.
İmplantların durumu nasıl sıkıntı yoktur umarım,bende çarşamba gideceğim başlayacağız bakalım neler olacak.
kolojeni dün doktor banada yazdı30 kapsüllü,resmen 500 lira fiatı çok çeşitleri de var,trendyolda hepsi buradada orayada bakın isterseniz.
Dikişler alınmıştır mutlaka demi.

Güldürdün beni
Burnunu tıkayıp içsen veya suyun içine tat vermesi için bir şey karsan olur mu?

Pazartesi menüsünü çok net hatırlayamıyorum kabul ederseniz yazacağım. Salı işyerinde kalan mantarı yediğim için pazartesi akşamı hatırladım. Ama aralarda yediklerimi hatirlayamam

Sabah tost, kahve domates salata yemiştim. Akşamda mantar yemeği yoğurt ve salata 1 dlm ekmek vardı. Arada mutlaka bir kahve icmişimdir yanında da kesin çikolata yemişimdir

Hedef60kgolmak Cordelia

Dikişler alınalı iki hafta oldu evet, geçen Cuma günü geçici diş yapmak için de altta kalan aralıklı üç dişimi oydu, damaklarımı yardı. Onlar çok acıyor. İyileşmedi bir türlü. Her gün tuzlu su ile gargara yapıyorum. Eşimle reklam izlerken, diş hekimi hastalara Sensodyn öneriyor, bizim diş hekimi tuzlu suyla gargara yap diyor, vizyonsuz herif diye söylendim. Reklamlara inanma, bizim doktor halktan biri dedi
Dikişler vs iyileşti, implantlar zaten damağın içinde, görünmüyor bile. Sadece keşke o geçici plastik diş olayına hiç girmeseydim diyorum.
Hem kesilmiş damağı daha beter etti, hem de hiç diş formunda değil, sadece estetik görüntü içinmiş. Takmadım ben de, en azından damaklarım iyileşene kadar takmam.
Ben çocukluğumdan beri hiç et ve et ürünü yemedim, yiyemedim. O nedenle kemik suyuna karşı bu tavrım. İçine bolca limon, sirke, sarımsak artık ne bulursam katcam. Doktorlar da kalojen takviyesi için hap önermedi. Şu an takviye olarak sadece D vitaminine başladım.
Bakalım sizin serüven nasıl olacak. Heyecanla bekliyoruz. Dilerim kolaylıkla geçer.
Sevgiler...

Güldürdün beni
Burnunu tıkayıp içsen veya suyun içine tat vermesi için bir şey karsan olur mu?
Evet içine bir sürü şey katmadan içmem zaten zor. Deneyeceğim.
Ne güzel, ben de bu sinir harbini artık şakaya vurarak atlatıyorum.
Hep gülelim ne diyim.
Sevgiler...

Ben öyle yoğunluk içindeyim ki geçecek gibi de değil. Bugün evdeyim biraz evi toplayıp temizlik yapmaya niyet ettim hiçte canım istemiyor Vileda uçları da kirliymiş bende makinaya çamaşır atmış bulundum. Çamaşırları kurutmaya alınca onları yıkayıp ancak evi temizlerim neyseki yemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…