Tam da nikine yakışır ablaHiç susmuyor ki,yanında bişi söylesen hemen yetiştiriyor zaten.
Oradaydım geçen hafta kocaman bir tüfek gördü bak anane dedi,dedim kızım alalım babanla oynarsın evde kovalarsın babanı dedim yememiş içmemiş babasına yetiştirmiş ananem böle söyledi diyeeyok kızım ananen böle demez demiş yok valla dedim diye söledim
O zaman 2 haftayı gözden çıkar, sonrası kolay gider.Aslında çok zorlanmıyorum dikkat de ediyorum ama nedense 2 haftadır zorluyor aslında direnç kilom ondan da olabilir
Bakalım canım yılbaşına hedef 60 dı ama ancak rüyamdaO zaman 2 haftayı gözden çıkar, sonrası kolay gider.
Ben daha başlayalı yarın 2 hafta olacak, bu hafta zor gidiyor
Hemen yılma, neden olmasın? Ne giderse karBakalım canım yılbaşına hedef 60 dı ama ancak rüyamda
İyice şımarmam lazım bugün,beyimde asabi kadın der bana,güxel sözlerin içinde teşekkür ederim kekimm sağolYapacağız tatlım
Tabi ki simarmalisin hem düşünceli hem romantik hem de güzel bir essin
Aynen tamda cuk oturdu zatenTam da nikine yakışır abla
63 yapayım napim bendeHemen yılma, neden olmasın? Ne giderse kar
Benim hedef te 78 bakalım ne olacak
Afiyetler olsun kolay gelsin sanada.Kahvemi içtim, minnoşları sevdim, aşağı inip eşimle bana kahvaltı, oğlanlara yemek hazırlamam lazım
Az kalmış neyseki.2 dersim kaldı
Mavi Mucize arkadaşım nasıl oldun?
Bende merak ediyordum sizi,nasıl durumlar ağrılar geçtimi.Reçel kaynatırken yakalandım.
İyiyim iyi. Bugün kırk bir yıllık ömrümde ilk kez kemik suyu içmeyi deneyeceğim, umarım başarabilirim. Eşim benden heyecanlı, hayvansal bir gıda alacağım diye çocuk gibi neşeli ama ben yastayım.
Nasıl o kokuya dayanırım bilmem ama dün iki tane doktor da terapi ve tavsiye ile bunun gerekliliği konusunda bana biraz cesaret verdi. En azından denemem lazım yoksa bu implantlar tutmayacak.
Kalojen destek haplarına da küçük bir servet istiyorlar. Trendyol'da "krediye uygun" yazıyordu ürünün üzerinde, varın siz hesap edin.
Böyle yarı dişsiz nine gibi çorba suyuna ekmekle yaşıyorum. Ekmek tüketmekten kolesterolüm yükselmiş. Amaaan, hepsi düzelir ne yapayım.
Buradan aktaracaklarım bu kadar sayınfesang stüdyosu, sizler nasılsınız?
Güldürdün beniReçel kaynatırken yakalandım.
İyiyim iyi. Bugün kırk bir yıllık ömrümde ilk kez kemik suyu içmeyi deneyeceğim, umarım başarabilirim. Eşim benden heyecanlı, hayvansal bir gıda alacağım diye çocuk gibi neşeli ama ben yastayım.
Nasıl o kokuya dayanırım bilmem ama dün iki tane doktor da terapi ve tavsiye ile bunun gerekliliği konusunda bana biraz cesaret verdi. En azından denemem lazım yoksa bu implantlar tutmayacak.
Kalojen destek haplarına da küçük bir servet istiyorlar. Trendyol'da "krediye uygun" yazıyordu ürünün üzerinde, varın siz hesap edin.
Böyle yarı dişsiz nine gibi çorba suyuna ekmekle yaşıyorum. Ekmek tüketmekten kolesterolüm yükselmiş. Amaaan, hepsi düzelir ne yapayım.
Buradan aktaracaklarım bu kadar sayınfesang stüdyosu, sizler nasılsınız?
Kemikler için bire bir onun suyu.Güldürdün beni
Burnunu tıkayıp içsen veya suyun içine tat vermesi için bir şey karsan olur mu?
Dikişler alınalı iki hafta oldu evet, geçen Cuma günü geçici diş yapmak için de altta kalan aralıklı üç dişimi oydu, damaklarımı yardı. Onlar çok acıyor. İyileşmedi bir türlü. Her gün tuzlu su ile gargara yapıyorum. Eşimle reklam izlerken, diş hekimi hastalara Sensodyn öneriyor, bizim diş hekimi tuzlu suyla gargara yap diyor, vizyonsuz herif diye söylendim. Reklamlara inanma, bizim doktor halktan biri dediBende merak ediyordum sizi,nasıl durumlar ağrılar geçtimi.
Kemik suyu güzeldir hemde sağlıklıdır,çorbada iyi gidiyor.
İmplantların durumu nasıl sıkıntı yoktur umarım,bende çarşamba gideceğim başlayacağız bakalım neler olacak.
kolojeni dün doktor banada yazdı30 kapsüllü,resmen 500 lira fiatı çok çeşitleri de var,trendyolda hepsi buradada orayada bakın isterseniz.
Dikişler alınmıştır mutlaka demi.
Evet içine bir sürü şey katmadan içmem zaten zor. Deneyeceğim.Güldürdün beni
Burnunu tıkayıp içsen veya suyun içine tat vermesi için bir şey karsan olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?