Evet eder benim gibi nasılsa verdim diyip salma da bazı günlerEvet geçen hafta ödem vardı bu hafta hızlıca onu attım bide çocuklar okula baslayinca koşturmaca derken verdim inşaAllah bu hafta devam eder
Doktorda dedi canım kullanicamAcil C ve D vitamini kullan canım
Sağol canımÇok sagol canım
Olsun canım eksi de olmak da güzel
Cok geçmiş olsun canim
Ondan korkuyorum zaten canım ama direnç kilom üstüne gitmem lazim 60 ı görsem gerisi gelicek biliyorumEvet eder benim gibi nasılsa verdim diyip salma da bazı günler
1 haftada 1 kilo almak için her gün hamburger falan yemen lazımGünaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapayım ama bu hafta hep geceye kaldı yemek işim dolayısıyla ne yazık ki kilo olarak da geri döndü bana
Geçen hafta: 63,60
Bugün: 64,75
Fark: +1,15
Yüzde: -1,81
armin83 Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3643273
Neden ki. Ben de akşam yazıyorum genelde. Çok iyi gidiyorsunKızlar teneffüste yazabildim hızlıca. Bu hafta takımlarda olmasam daha iyi sanırım
Olabilir canım böyle fark lar belki yarın eksi bile olabilirsin sıkma canınıSelam kızlar malesef +200
Düne göre artıdayım anlamıyorum nefen böyle oluyor
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Eksi eksidir canım olsun sen gel.yeterkiSelammm hanımlar,
yogun bir haftanın ardindan kücük bir eksiyle geldim ama burda olmayı cok seviyorum elimden geldiginde burda olucam hatta bugunden itibaren
Gecen hafta 88.5
bugun 88.4
-100gr
Purple58
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3643284
Bu hafta kendimize engel olamadık demi canım neyse önümüzdeki haftaya bakacağız artıkKilo bildirimi
Geçen hafta 64.55
Bu hafta 64.85
Fark +300 gr
Ellssa Boncuk2307 Purple58 Eki Görüntüle 3643309
Hosgeldin canım Allah şifa versin inşallahBen geldiiiim.Tamamen geldim. Kilo alarak geldim. En son hamileyken bu rakamı görmüştüm gözlerim boyoz gibi açıldı Neyse hastane işlerim neredeyse bitti. Soranlarınız merak edenleriniz için ufacık anlatayım.
Kalp için gittiğimde holter takıldı sonunda. En düşük 55, en yüksek 182 yi görmüş nabız. 182 yi gördüğünde de 2,5 sn durmuş. Kalp kapakçığı yetmezliği çıktı orta derece. Doktor ilerlemesin diye ilaç başladı. Sonra bağırsak için bir ilaç başlanmıştı. O da alerji yaptı her yerim kabardı kıpkırmızı kaşındı. 2 haftadır onunla uğraşıyorum anca anca biraz kösülmeye başladı. Lenf bezleri de boynumdaki ve koltuk altımdaki vücutta daha önceden virüs olduğu için şişiyormuş ama çok şükür şu an yokmuş. Kısaca böyle. Tekrar aranızdayım kilo verme olarak. Haydi bakalım zayıflayalım artık olmuyor böyle
Geçmis olsun Rabbim şifa versinBen geldiiiim.Tamamen geldim. Kilo alarak geldim. En son hamileyken bu rakamı görmüştüm gözlerim boyoz gibi açıldı Neyse hastane işlerim neredeyse bitti. Soranlarınız merak edenleriniz için ufacık anlatayım.
Kalp için gittiğimde holter takıldı sonunda. En düşük 55, en yüksek 182 yi görmüş nabız. 182 yi gördüğünde de 2,5 sn durmuş. Kalp kapakçığı yetmezliği çıktı orta derece. Doktor ilerlemesin diye ilaç başladı. Sonra bağırsak için bir ilaç başlanmıştı. O da alerji yaptı her yerim kabardı kıpkırmızı kaşındı. 2 haftadır onunla uğraşıyorum anca anca biraz kösülmeye başladı. Lenf bezleri de boynumdaki ve koltuk altımdaki vücutta daha önceden virüs olduğu için şişiyormuş ama çok şükür şu an yokmuş. Kısaca böyle. Tekrar aranızdayım kilo verme olarak. Haydi bakalım zayıflayalım artık olmuyor böyle
Ya çok geçmiş olsun kaptanımAyy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?