Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güno
Güncel kilom
100.4 kg
Benide takimlara al kaptan bu hafta girmek istiyorum
Ellssa
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_20250912_082708.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 1
Ben geldiiiim. Tamamen geldim. Kilo alarak geldim. En son hamileyken bu rakamı görmüştüm gözlerim boyoz gibi açıldı Neyse hastane işlerim neredeyse bitti. Soranlarınız merak edenleriniz için ufacık anlatayım.
Kalp için gittiğimde holter takıldı sonunda. En düşük 55, en yüksek 182 yi görmüş nabız. 182 yi gördüğünde de 2,5 sn durmuş. Kalp kapakçığı yetmezliği çıktı orta derece. Doktor ilerlemesin diye ilaç başladı. Sonra bağırsak için bir ilaç başlanmıştı. O da alerji yaptı her yerim kabardı kıpkırmızı kaşındı. 2 haftadır onunla uğraşıyorum anca anca biraz kösülmeye başladı. Lenf bezleri de boynumdaki ve koltuk altımdaki vücutta daha önceden virüs olduğu için şişiyormuş ama çok şükür şu an yokmuş. Kısaca böyle. Tekrar aranızdayım kilo verme olarak. Haydi bakalım zayıflayalım artık olmuyor böyle

Selam kızlar malesef +200
Düne göre artıdayım anlamıyorum nefen böyle oluyor
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Olabilir canım böyle fark lar belki yarın eksi bile olabilirsin sıkma canını
Eksi eksidir canım olsun sen gel.yeterki
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.55
Bu hafta 64.85
Fark +300 gr

Ellssa Boncuk2307 Purple58 Eki Görüntüle 3643309
Bu hafta kendimize engel olamadık demi canım neyse önümüzdeki haftaya bakacağız artık
Hosgeldin canım Allah şifa versin inşallah

Geçmis olsun Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…