Bye bye 8lerrr
kamu kurumunda çalışıyorum fesoşYa canım evet zor dönemlerden geçiyoruz
Ama umut yoksa hayatın tadı kalmaz
Umut etmekten vazgecmeyelim bebeğim
Şu iş yerindeki alacağını hallet ve bir daha adımını atma oraya
Hmmm peki ilçe degistirme vs şansın var mıkamu kurumunda çalışıyorum fesoş
nöHmmm peki ilçe degistirme vs şansın var mı
Amaaaaaaan deme
Yorgunluk, dinlenince geçer, sağlığın yerinde olsunYorgunum canım evde tadilat vardı temizlikti isdi güçtü derken yoruldum buraya hiç gelemedim ama hep aklımdaydınız sen nasıl oldun daha iyi misin
Afiyet olsun canım annişin ellerine sağlıkYani hakettik değil mi
Bugün annemde gün var oraya gideceğim kuzum, annem gelin pastası yapmış bayılırım. Kimbilir daha neler var
Bugun kardeşimle gezmeye gidecegim sonuclari aksama dogru aciklarim
MisssssAh afiyet olsun bayılırım bayılırım acı yeşil biber ile yaparım hatta piştikten sonra da üstüne acı pul biber dökerim missss
KIRMIZI cuma menü cumartesi menü cumartesi adım pazar menü pazar adım erenmothers fesang @SebastianCheesecake @Nau Nau @pastelfit @Mthn83 @60kiloyum @aypare ackerman MAVİ @Cordelia @Nikinik @minerva1988 @Kinoalihatun @Elhan @Kmsl Hnd @Aijoo @Willemijn- YEŞİL gezegenfeza @belmayne @Mehfam
@Zipzip- @Cordeliaerenmothers
haftasonu adım avantajı KIRMIZI
Ellerine emeğine sağlık canım
KIRMIZI pazrtesi menü pazartesi adım salı menü salı adım çarşamba menü çarşamba adım perşembe menü erenmothers fesang @SebastianCheesecake @Nau Nau @Mthn83 @60kiloyum @aypare ackerman MAVİ @Cordelia @Nikinik @minerva1988 @Kinoalihatun @Elhan @Kmsl Hnd @Aijoo ? @Willemijn- ? YEŞİL gezegenfeza @belmayne @Mehfam
@Zipzip- @Cordeliaerenmothers
Haftaiçi adım avantajı KIRMIZI
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım annişin ellerine sağlık
tamamdır kaptanım
Misssss
Ellerine emeğine sağlık canımkırmızı takımım adımlarınıza emeklerinize sağlık
tebrikler canım
238 bendeydi 240 da bende olacak 239da gözüm yok kim hakederse o kazansın239000 e doğru
Çift çift olsun diyosun yani238 bendeydi 240 da bende olacak 239da gözüm yok kim hakederse o kazansın
Olabilir ben varım hep burdayımÇift çift olsun diyosun yani
yoksa tatlı bir rekabet mi olacakÇok sevindim bu hafta seni seçtim pikacu
Gelırdim de geç kalktım, şimdi evde içiyorumAvm ye kahve içmeye gidiyorum benimle gelecek var mı
Afiyet olsun canımGelırdim de geç kalktım, şimdi evde içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?