Çok üzgünüm kızlar okadar spor yaptımm düzenli edemedim birsey ama genede yemediğim oldu hiç umduğum gibi gitmedi Purple58EllssaBoncuk2307
Düzen beslenmek cidden çok daha önemliymiş bi ara gitti gramlar ama sanırım düzensiz ettiğim için aldım hemen Eki Görüntüle 3643716
Canimm bu hafta yine yine olmadı benim de hadi diyorum güzel gitsin yine biseler çıkıyor takımlara girmeyim dedim sagolsun boncuk almış inşallah bu hafta güzel olur diye düşünüyorum
Iyi akşamlar canlarım bugün biraz dışarı çıktık günler sonra iyi geldi sabah yine kotuydum orası ayrı da neyse yarın dan itibaren yürüyüş yapmaya niyetlendim bakalım basarabilecek miyim saati taktım şarja
Bugun menü yazayım ama pek diyet olmadı inşallah yarından itibaren dikkat etmeye çalışacağım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 3 dilim sucuk
El kadar lavaş
Tatlı şeylerden de yedim valla baya çikolata bal filan
Ogle
1 kase şehriye çorbası
Biraz salata
Öğleden sonra dışarı çıkmıştık en masum meyveli soda vardı onu içtim
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN Lig tablosu etap sonunda (12.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Canimm bu hafta yine yine olmadı benim de hadi diyorum güzel gitsin yine biseler çıkıyor takımlara girmeyim dedim sagolsun boncuk almış inşallah bu hafta güzel olur diye düşünüyorum