Bugun hayat izin vermiyor sonuclari aciklamama benim sucum yokZıpzıp sonuçları açıklamamak için her yolu deniyordu..
Eline sağlık Burcum
KIRMIZI cuma menü cumartesi menü cumartesi adım pazar menü pazar adım @erenmothers @fesang Hedef60kgolmak @Nau Nau @pastelfit @Mthn83 @60kiloyum @aypare ackerman MAVİ Cordelia @Nikinik @minerva1988 @Kinoalihatun @Elhan @Kmsl Hnd @Aijoo @Willemijn- YEŞİL gezegenfeza @belmayne @Mehfam
Zipzip- Cordelia @erenmothers
haftasonu adım avantajı KIRMIZI
Eline sağlık Burcum
KIRMIZI pazrtesi menü pazartesi adım salı menü salı adım çarşamba menü çarşamba adım perşembe menü @erenmothers @fesang Hedef60kgolmak @Nau Nau @Mthn83 @60kiloyum @aypare ackerman MAVİ Cordelia @Nikinik @minerva1988 @Kinoalihatun @Elhan @Kmsl Hnd @Aijoo ? @Willemijn- ? YEŞİL gezegenfeza @belmayne @Mehfam
Zipzip- Cordelia @erenmothers
Haftaiçi adım avantajı KIRMIZI
Eksin cok guzel tebrik ederim gezegenim
Gelmiş geçmiş olsun canım döndüm sayılır her akşam menüyü yazayım haftaya da başlarım heraldeYorgunluk, dinlenince geçer, sağlığın yerinde olsun
Şiddetli olmasa da dizimde ağrı devam ediyor, yürüyüş yapamıyorum, uzun süre ayakta kalamıyorum, yinede hamdolsun, eskisini düşünürsem bugünüme şükürler olsun.
Çabuk dön olur mu
Eline sağlık Burcum
Eline sağlık Burcum
Eksin cok guzel tebrik ederim gezegenim
Ablacım tebrikler
Hangi avm diyecektim ama biz Kızılaya gitttik kardeşimleAvm ye kahve içmeye gidiyorum benimle gelecek var mı
Haklısın uzun zamandır acı yemiyorum zatenAcıyı kes bence kahveyide daha azaltman lazım.
Tebrikler 239.000Ben inanıyorum
Ekledim canimTeşekkür ederim kızlar
Evet zıpzıpım masterfitteyim ekle
Geçmiş yapamadım birazdan geleceğim
Geçmiş olsun canim neyin varBende sen zannettim pardon.
Dr ameliyat dedi elim içinde çözüm değilmiş tekrarlıyormuş gene kolajen verdi bugün ona başlayacam içmeye.
Hoşbuldum canımdutcugum
Gelll
Afiyet olsun canım
Hadi başlayalım canım
Hayırlı olsun canım
Tebrikler canım
Bu hafta ver onu hadi
Günaydın Kaptancim süpersin
Limonlu kekik çayı canım
Hoşgeldin canım
Hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canım
Şifa versin canım
Guzel eksi tebrik ederim canimSelam sabah tartıldım ama attım sandım emin olmayınca baktimki atmamişimbu hafta takımlara girmeyeceğim. Zipzip-
Bu hafta yogunumGecen hafta bu zamanlarda seçmeler bitmişti
Gözün aydin canimhopppppppppppppp ne ediosunuz
haftasonları pek giremiyorum
bu haftasonuda eşimde geliyor kızlar
artık pazartesi görüşürüz
AbaaauuuuAnnemden geliyorum. +3 kilo ile gelirim demiştim ama o BEŞ DİLİM gelin pastası yemeden önceydi
Ben de diyorum, orda varsa burda da vardır, hiç denk gelmedim, ne cahilimTüh yalancı çıktım kakao kuru maddesi en az %80 yazıyoraticam canim
Buyur yavrimm
Gerek kalmadı canım
Küvertür pastalara, kurabiyelere erittiğimiz deyil mi, acaba evde var mı
Olmuş olabilirSaat 5ti burda aksam oldu sanki olmadi mi
Oh çok sevindimGelmiş geçmiş olsun canım döndüm sayılır her akşam menüyü yazayım haftaya da başlarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?