Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir de kahvaltı yaptım ama teli elime alamadım yaa
Canım benimde işim gücüm vardı ondan böyle oldu. Çocuğumu bıraktım, iadeler, değişecekler vardı. Baktım mağazaların açılmasına daha var, 40 dk yürüyüş yaptım, peşinden dükkan, market gezdim.

Tamirat tadilat da bitti Şimdi önce kahve sonra tabiki temizlik. Akşam sinemaya gideceğim ama kardeşim, kendime zaman ayıracağım yani

Bu arada daha da mağazaya gitmem kolay kolay. Lcw de iadelerim vardı, çocuğa bir elbise alayım dedim üstünü tamamlayıp. Yanımda da bir kadın var aynı elbiseye bakıyoruz 350 lira. Kadın aldı gitti, bende uygulamada bir bakayım dedim. Uygulamada 270 lira, ayrıca bilmem kaç liralık alışverişe bilmem kaç lira indirim var. Bir elbise fiyatına hem elbise hemde bluz, etek aldım. Kadını bulabilsem söyleyecektim ama

Ayır cicikuşum çok güzel olur senin için
Kolay gelsin baya iş halletmişsin

Günaydin, eski nick ve foto
Günaydın kızlar akşam misafirim vardı bugünde annemler ve Kayınvalidemle geliyor yemeğe biraz yoğun olacağım

Takımlar hayırlı olsun
Amin
Günaydin fitpastel
Günaydın mutlu hafta sonları
Sag ol vefali zipzipim
Kızlar benim için yoğun bir gün olacak. Çok giremem. Gerçi bu aralar hep yoğunum
Herkese güzel haftasonları diliyorum.
İnsaallah güzel olur
Günaydin çizkekim. Hadi biraz sevsene beni
Günaydın diyet teyzelerimiz
Oyy

Afiyet olsun kırmızı rakip kaptanım. Adana pilavsiz yenmez di mi? Muz da iyi kabız yapar belki Artı 150 gram geldim bugün. Teselli arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…