Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bi dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez

Ogle yine kahvaltı tarzı yedim
sucuklu yumurta
Peynir zeytin biraz tb ekmeği

Akşam
1 kase sulu köfte
Salata
1dilim ekmek

Su 3.lt.
30.dk yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 S simad

Eklentiler

• 20250914_211347.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 19
SPOR Adım 3.764

Kahvaltı klasik (peynir, zeytin, biber, domates, yumurta)

Öğle hazır çorba

Akşam(erken akşam yemeği)
Bir porsiyon nohut yemeği
Çorba (adını bilmiyorum)
25 gram civarı beyaz ekmek

ARA ÖĞÜNLERDE
2 protein bar, şekersiz çay

SU
1.500 ü biraz geçtim

Ellssa
armin83

Boncuk2307
Jasminium84

Eklentiler

• 1000043340.webp
    4 KB · Görüntüleme: 22
Galiba beni etiketlemeye gerek yok artık. Takım Kaptanı değişti

Canım nasıl düştün benim boyumda 160 hep 54 kiloydam şimdi veremiyorum 64 te takilcam gene napmam lazım ya
benim yaş bi de 42.
Önce 65 lerden 59 a düştüm biraz kendim biraz diyetisyenle. Uzun süre 2 sene kadar falan onu korudum. (56-59 arası gittim geldim) Bir daha yukarı çıkmadı kilom.

54 e de ketojenik diyet yaparak düştüm. Yani kilom kadar protein yedim, meyve sebze yemedim. Sadece yeşil yapraklı bazı sebzeler serbestti. Tarım ürünlerinden yemedim hiç, tahıl mercimek yulaf vs. Hiçbiri yok. Sadece protein ve ot. Ama yanında takviyelerim vardı, omega 3, elektrolit, magnezyum, preniyotik. Böylece kas kaybetmeden yağlarım gitti. Sonra tarımı yavaş yavaş ekledim. Şimdi nadiren de olsa yiyorum ufak ufak çorba falan. 52 ye gelince korumaya geçicem
Tavsiye değil elbette ama bizim gibi az kilolarda protein yiyerek verebiliyorsun ki hemen geri almayasın

Ben sporda yapamiyorum yuruyusde 3 tane cocuk var esimde sagolsun hic destekci degil ben cocuklara bakiyim sen cik yuru demez zaten tek disarida cikarmazda.Bende zorluyorum kendimi ama bundan sonrasi yuruyus olmadan gitmez benim
Tek çıkarmaz derken. Tehlikeli bi bölgede mi oturuyorsunuz
3 çocuk aslında yeterince spor yaptırır evde. Koşturmacası yeter ya evet spor yoksa uzuyor biraz süreç. Haklısın

Ben ilk defa kilo vermek için zorlanıyorum ya 68 ile başladım 64 te takıldım şimdi napcam bilmiyorum

Günaydın kızlar iyi haftalar hepimize
Bugun tartı günü değil mi ay bu grup biraz saldı gibi ne olacak boyleeeee benim tarti tabiki artı bir ileri iki geri gidip duruyorum
102.5
Ama yürüyüş e çıktım yine takılmıyorum artık gidip gitmemesine kendimi iyi hissetmek istiyorum sadece giderse de ne ala diyeceğim
Ellssa Boncuk2307 S simad

Muhteşem olmuş canım bu kadar hazırlık maşallah sana. Çok şanslıymış gelen misafirlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…