- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
Balın mıyım gerçekten:)Hmmmm düşünüp yazacağım balım
Hangi ulkedesin canımAlistim sayilir gurbetlik ve dili bilmemek cok zor on un disinda guzel seviyorum buralari. I
Afiyet olsun canımDışardayız hellimli salata yedim kızlarcım yanında kısır da vardı
Şarjım azaldı interneti kapatıcam görüşürüz
Bulgur pilavı vardi yaninda tadına baktim güzel değildi yemedimAfiyet olsun kırmızı rakip kaptanım. Adana pilavsiz yenmez di mi? Muz da iyi kabız yapar belkiArtı 150 gram geldim bugün. Teselli arıyorum
Afiyet olsun canim görüşürüz ❤Dışardayız hellimli salata yedim kızlarcım yanında kısır da vardı
Şarjım azaldı interneti kapatıcam görüşürüz
Çok sevindimAlistim sayilir gurbetlik ve dili bilmemek cok zor on un disinda guzel seviyorum buralari. I
İlk sayfaya kim kaç kilo verdi başarı hikayeleri koyalim.
Ya bayadir mantar yemedimOfkors
O benim fikrim diİlk sayfaya kim kaç kilo verdi başarı hikayeleri koyalim.
Öncesi sonrası resimleri de ekleriz.Zipzip- aklıma gelen ilk örnek ben olurdum ama tombalak oldum. Bence dönem dönem böyle başarı hikayeleri ekleyebiliriz bir hafta kalabilir ya da 15 gün yeni bir başarı hikayesi ekleyene kadar da olabilir. Ne dersin?
Ne varsa eskilerde varÖzüme döndüm
Yeni sayfa acabiliriz belki orda kalici olabilirİlk sayfaya kim kaç kilo verdi başarı hikayeleri koyalim.
Öncesi sonrası resimleri de ekleriz.Zipzip- aklıma gelen ilk örnek ben olurdum ama tombalak oldum. Bence dönem dönem böyle başarı hikayeleri ekleyebiliriz bir hafta kalabilir ya da 15 gün yeni bir başarı hikayesi ekleyene kadar da olabilir. Ne dersin?
12 Marttan beri,17 kilo verdim (83-66=17) ama acayip yavaş. Benden basari hikayesi olur mu sence?İlk sayfaya kim kaç kilo verdi başarı hikayeleri koyalim.
Bence büyük başarı 17 kilo vermen tebrik ederim12 Marttan beri,17 kilo verdim (83-66=17) ama acayip yavaş. Benden basari hikayesi olur mu sence?
Ne varsa eskilerde varbiraz alakasiz cumle oldu, idare et
Allah bereket versin
Cicikuşum seni kaçırdim. Ama ikili takım olalim istersenCanım benimde işim gücüm vardı ondan böyle oldu. Çocuğumu bıraktım, iadeler, değişecekler vardı. Baktım mağazaların açılmasına daha var, 40 dk yürüyüş yaptım, peşinden dükkan, market gezdim.
Eki Görüntüle 3178230
Tamirat tadilat da bittiŞimdi önce kahve sonra tabiki temizlik. Akşam sinemaya gideceğim ama kardeşim, kendime zaman ayıracağım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?