- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Mantıklı asdfgSabret yavrum alışacaksın
Kendini kitaba spora ve netflixe ver
Olmaz aramizda
HoşgeldinSağol bebekim ✌
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah 11
1 muz
Saat 14 30
Tam buğday ekmeğinden 1 dilim kaşar peynirli 2 dilim sucuklu tost 2 kuru kayısı
Akşam 17 30
1 tabak kuru fasulye 1 minik dilim ekmek
2lt su
Zipzip- Hedef60kgolmak
Kendime geliyorum canımSag olun kizlar. Bu kiloyu 2 ayda veriyorlar. Ben 4 diil, 8 diil, 10 diil, 11 ay olacak
Kendine gel len
Ben ara ara yerimde yürüyorum öyle yapSinir oluyorum teldeki adimsayara
Nereme koyucam devamliyakinda alicam bele takilanlardan yine.
Sinir oluyorum teldeki adimsayara
Nereme koyucam devamliyakinda alicam bele takilanlardan yine.
Afiyet olsun canim yedigin cok az daha erken bence bir öğün daha yiyebilirsin17 Aralık cmt
Saat 13.30
Hamburger
Ayran
Tek öğün yaptım . Yemek seçimi bana ait değildi
Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak
+ 1 kiloDeğilsin
Aynen aynen.ben sırf o nedenle bileklik aldım. üstte sürekli telefon taşımak çok zararlı zaten.
Almanya da doğruKolay gelsino karları temizlemek zorunlu diye biliyorum herkes kendi bahçesini temizliyormuş yoksa ceza alıyormuş doğru mu?
Gerçekten harika bir resim.
Herşey gönlünce olsungüzel bir masaja ihtiyacım var
Bugün bende artı geldim+ 1 kilo
Peynirli börek yaptım 1 dilim börek yedim kalktımAkşama ne var kızlar
Hiç ummadığın anda ummadığın kadar çok sevince boğulgüzel bir masaja ihtiyacım var
Peynirli börekle direnç kiloyu @Willemijn- kırar anacığım biz kıramayısPeynirli börek yaptım 1 dilim börek yedim kalktım
Hemen karamsar olma canım, ben de aynıyım. Olduğu kadar yapacağım, düne bakarak 1 kilo fazlam var, bırakırmıyım, Bırakırsam yarın da 1, öteki gün 1 derken iyice şişerim . Öyle böyle gidecek, az daha sabır. Yaşla ve hastalıkla alakası var, hareketle alakası var, daha birçok şeyle alakası olabilir. Pes etmeyip yavaş ve emin adımlarla yola devamBen diyet yaptıkça batıyorum. Dün 75 gelen kilom bugün 77 geldi. İyice saçma bir hale geldi bu süreç. Yaşla mı alakalı yoksa bende mi sorun var anlamadım.
Yediklerime bakıyorum öyle aşırı fazla değil.
Hiç böylesine umutsuz olmamıştım. Kaç aydır 1 ileri sonra 2 geri bir halde debelenip duruyorum. Sanırım bu defa başaramıcam
Peynirli börekle direnç kiloyu @Willemijn- kırar anacığım biz kıramayıs
çarşı işim vardı canım.Merhaba fıstığımiyilik . Niye yoruldun temizlik mi yaptın
Tek değilsiniz bende sizin gibiyim ama bunun için bu gruptayız.Hemen karamsar olma canım, ben de aynıyım. Olduğu kadar yapacağım, düne bakarak 1 kilo fazlam var, bırakırmıyım, Bırakırsam yarın da 1, öteki gün 1 derken iyice şişerim . Öyle böyle gidecek, az daha sabır. Yaşla ve hastalıkla alakası var, hareketle alakası var, daha birçok şeyle alakası olabilir. Pes etmeyip yavaş ve emin adımlarla yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?