- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Git kızım kendi evine Allah'ım yarabbimBilemiyorum kendi evimde olmayınca can düzen bozuk oluyor
ÇaaaaayAkşama ne var kızlar
Afiyet olsun eloşumÇaaaaay
Tartilmadigini bildiğim için sormadım ama senin gibi ben de merak ediyordum canım.Dünden sonra tartıldın mı çok merak ediyorumfesang
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun eloşum
Misafirleri yolladım ben de şimdi keyif çayı yapicam biricikimÇaaaaay
Afiyet olsunTeşekkür ederim bitanemyanına da biraz çekirdek aldım. Stres attırıyor
Ayyy benimde misafirlerim gitti küçük kızım babaannesine gitmek istedi ilk defa kalacak eşim bıraktı bakalım ilk defa kızımdan ayrı kalacağım bugün gece ne yapacakMisafirleri yolladım ben de şimdi keyif çayı yapicam biricikim
İnşallah alışır kalmaya ya öyle rahat edersin kiAyyy benimde misafirlerim gitti küçük kızım babaannesine gitmek istedi ilk defa kalacak eşim bıraktı bakalım ilk defa kızımdan ayrı kalacağım bugün gece ne yapacak
Bende geçmiş yapamadım ama merak etmiştimTartilmadigini bildiğim için sormadım ama senin gibi ben de merak ediyordum canım.
Hahahsh tartilayim mı ama karnım tokTartilmadigini bildiğim için sormadım ama senin gibi ben de merak ediyordum canım.
Afiyet olsunMisafirleri yolladım ben de şimdi keyif çayı yapicam biricikim
Pazartesi tartilirsin canım moralini bozma hiç...Hahahsh tartilayim mı ama karnım tok
Pazartesi mi tartılsan canımHahahsh tartilayim mı ama karnım tok
Ohhh erken kalkmışlarMisafirleri yolladım ben de şimdi keyif çayı yapicam biricikim
Büyük kızım orda kalmak için ağlardı ama küçük kız hiç kalmamıştıİnşallah alışır kalmaya ya öyle rahat edersin ki
Benimki 9 yaşında hala kalamiyor kırk yılda bir mecburen bırakırsak 10 kere arayıp ağlıyor
Benimkiler de gün sayıyor bana gelmek için. Seve seve kalırlar, onlar bebeklikten alışıkAyyy benimde misafirlerim gitti küçük kızım babaannesine gitmek istedi ilk defa kalacak eşim bıraktı bakalım ilk defa kızımdan ayrı kalacağım bugün gece ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?