- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
Canım protein yesen2 haftdır aç geziyom fazla fazla adım atıyom nafile al ver al ver . En son dün 100 gr eksi geldim bugün fazla fazla artı
Yedim canım yedim füme aldım yımırta yidimCanım protein yesen
Haşlama tavuk yumurta mercimek vs
1 gunde 2 kilo alman imkamsiz canim dun yediklerine tekrar baktimBen diyet yaptıkça batıyorum. Dün 75 gelen kilom bugün 77 geldi. İyice saçma bir hale geldi bu süreç. Yaşla mı alakalı yoksa bende mi sorun var anlamadım.
Yediklerime bakıyorum öyle aşırı fazla değil.
Hiç böylesine umutsuz olmamıştım. Kaç aydır 1 ileri sonra 2 geri bir halde debelenip duruyorum. Sanırım bu defa başaramıcam
İnternetten hazır bir liste bulsan? 1.200 kalorilik var çeşitliYedim canım yedim füme aldım yımırta yidimboşa gitti hepsi
bakıcam canım pazartesinden itibaren . Hem spora başlıcamİnternetten hazır bir liste bulsan? 1.200 kalorilik var çeşitli
Herşey gönlünce olsun
Hiç ummadığın anda ummadığın kadar çok sevince boğul
Benim ayaz yüz rengimi değiştirmişValla asil soguklar gel m’émis diyorlar ama su Kara Ragmen suan hic soguk degil
Hazır balıkAkşama ne var kızlar
SabırlaBugün bende artı geldimnasıl kırcam ben bu direnç kiloyu
Bende de turşu ve bulgur vardı1 gunde 2 kilo alman imkamsiz canim dun yediklerine tekrar baktim
Börek, turşu ve bulgur ödem yapmış olabilir
Birde su miktarin az gibi 1 lt icmissin
Ne deyon sen
Bilemiyorum kendi evimde olmayınca can düzen bozuk oluyorAfiyet olsun canim yedigin cok az daha erken bence bir öğün daha yiyebilirsin
bakıcam canım pazartesinden itibaren . Hem spora başlıcam
Hazır balık
Afiyet olsun canım17 Aralık 2022
sabah 10.00
sucuklu sebzeli omlet, peynir, 3 zeytin, 2 tk petek bal, söğüş salata,1 dilim karakılçık tbe
ara 13.30
2 ceviz, 1 hurma
öğlen 15.40
2 yk etli sebze yemeği, 3-4 yk bulgur pilavı, 2 yk ev yoğurdu, 1 muz tarçınlı
akşam 19.20
2 köfte, 1 servis k. sebze kızartma, 2 yk sarımsaklı yoğurt, 1 dilim karabuğday-arpa ekmeği
yatana kadar 1,5 lt den fazla suZipzip- Cordelia Hedef60kgolmak
Canım gündüz bi yürüyüş yapıp gelzeydinBilemiyorum kendi evimde olmayınca can düzen bozuk oluyor
En yakışıklısından bir masör diliyorum sanagüzel bir masaja ihtiyacım var
Ay benim de hoşuma gittiValla asil soguklar gel m’émis diyorlar ama su Kara Ragmen suan hic soguk degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?