- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
HarikasınTamam canim yarin duyuru yaparim
Daha yapmam ya sevmiyorum benFesang coklu alıntı yapmış
Başardım...Nasildi yasiyor musun
Bende o tur seyleri icemem
Afiyet olsun cicikuşumİyi akşamlar kızlar. O kadar ayakta kaldımki belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. Bir de bu gece kesin adet geliyorsinema işi yarın öğlene kaldı, hem öncesinde ilk filmi hatırlamam lazım onu izleyeceğim şimdi. Yediğimi içtiğimi yazayım,
17 aralık cumartesi
Sabah 14.30
Sucuklu yumurta,
1 domates, 1 salatalık,
1 avokado, 1 dilim peynir.
Akşam 19.30
1 kade haşlanmış brokoli,
Ton balıklı salata,
6 tane sarma, 1 kase yoğurt,
4 tane bisküvi (tatlı krizimle baş edemedim)
Su:2,5 lt
17 aralık adımlar
Eki Görüntüle 3178435
15.020 adımZipzip- Cordelia
Başardım yaa 41 yılda bir görünen doğa olayı gibi bir andı benim içinYaaa kıyamamkorktuğun kadar olmaz belki yahu
Hayir hayır en zorunu atlattın şimdi güzel bir kitap al eline, o anları unutmaya çalışBaşardım...
Berbattı, hayatımda bu kadar kötü kokan bir şey daha görmedim. Defne yaprağı, sarımsak, limon. Bi sürü şey kattım.
Bir kepçe kemik suyu, iki kepçe çorba.
Ölmedim hâlâ. Ama her an kusabilirim.
neden zorla içtin canım bir sebebi mi var?Başardım...
Berbattı, hayatımda bu kadar kötü kokan bir şey daha görmedim. Defne yaprağı, sarımsak, limon. Bi sürü şey kattım.
İmplant tedavisi oldum. Vejetaryen besleniyorum etten ve ürünlerinden nefret ediyorum ama implantların tutması lazım.neden zorla içtin canım bir sebebi mi var?
İyi akşamlar canim afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. O kadar ayakta kaldımki belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. Bir de bu gece kesin adet geliyorsinema işi yarın öğlene kaldı, hem öncesinde ilk filmi hatırlamam lazım onu izleyeceğim şimdi. Yediğimi içtiğimi yazayım,
17 aralık cumartesi
Sabah 14.30
Sucuklu yumurta,
1 domates, 1 salatalık,
1 avokado, 1 dilim peynir.
Akşam 19.30
1 kade haşlanmış brokoli,
Ton balıklı salata,
6 tane sarma, 1 kase yoğurt,
4 tane bisküvi (tatlı krizimle baş edemedim)
Su:2,5 lt
17 aralık adımlar
Eki Görüntüle 3178435
15.020 adımZipzip- Cordelia
anladım. çok geçmiş olsun.İmplant tedavisi oldum. Vejetaryen besleniyorum etten ve ürünlerinden nefret ediyorum ama implantların tutması lazım.
O nedenle mecbur kaldım.
Tebrik ediyorum gercekten zoru başarmışsınBaşardım...
Aslında hepimizin böyle destek alması lazımTebrik ediyorum gercekten zoru başarmışsın
Biri güncelleyince geliyor demişti ama uğraşmadım ben vallakızlar bir süredir alttaki kilo tekerlekleri yoknedenini bilen var mı?
Eşim içeceğime inanmadı, iş yerinden görüntülü aradı izledi o halimi. Hatta muhtemelen kaydetti. Yarın bütün aileye müjde verecek ikna ettim diyeTebrik ediyorum gercekten zoru başarmışsın
bakayım bir o zaman.Biri güncelleyince geliyor demişti ama uğraşmadım ben valla
Yaaa hahahahshshs güldürdün beniEşim içeceğime inanmadı, iş yerinden görüntülü aradı izledi o halimi. Hatta muhtemelen kaydetti. Yarın bütün aileye müjde verecek ikna ettim diye
İlk izin gününde mangala gidelim miymiş. Şansını zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?