Bilmiyorum canım bakmadım ben hiçyok denedim gelmiyor
Evet canim haklisin ama kokusu tadi beni rahatsiz ediyorAslında hepimizin böyle destek alması lazım
kızlar bir süredir alttaki kilo tekerlekleri yoknedenini bilen var mı?
Ya ben önceki senelerde hap denemiştim kolajen için. Tabi ki hap almayı unutma rahatsızlığımdan dolayı onu da bıraktım bir faydasını göremedimEvet canim haklisin ama kokusu tadi beni rahatsiz ediyor
Ama ablamlar et suyu ile pilav pisirmislerdi orda rahatsiz etmedi yedim cok ilginc bir sekilde
Evde bilince yiyemiyorum yaptirmiyorum
erenmothers anlatmıştı nasil duzeldigini daha önce bulursam etiketlerim
Sag ol kiz. İyi tanimissin beniPeynirli börekle direnç kiloyu @Willemijn- kırar anacığım biz kıramayıs
Rica ederimyapmak isteyen arkadaşlar anasayfa alt kısımdaki kadınlar kulübü sorular kısmında sorunun çözümü var ordan yapabilirler
Kebap sız bir dünya düşünemiyorumEşim içeceğime inanmadı, iş yerinden görüntülü aradı izledi o halimi. Hatta muhtemelen kaydetti. Yarın bütün aileye müjde verecek ikna ettim diye
İlk izin gününde mangala gidelim miymiş. Şansını zorluyor
Cnm forum seçeneklerine gir başkalarının imza ayarlarını aç ordan düzeliyoryok denedim gelmiyor
Yok cnm bugün marketten aldık hindiyi de brokoliyi de, aklımdaydı zatenBenden mi gördün len, tesadüf mü?.koptum
afiyet olsun burcucum17 Aralık Menü
10.00 4 minik dilim mandalina, 1 kaşık ballı fıstık ezmesi, 3 kaşık süzme yoğurt, 4 kaşık proteinli granola
14.00 3 kaşık kısır,salata, 1 kaşık naneli cacık, hellim peyniri 2 dilim
16.40 1 kaşık humus, 1 dilim beyaz peynir, tohum kraker
18.00 tadımca fıstıklı bar,sade türk kahvesi
19.50 hindi külbastı 200 gr kadar, haşlanmış brokoli
22.30 ülker mini çikolata bisküvi parçalı- 14 gr , 200 ml light sütle latte
2 lt su
+1 sade türk kahvesi, 1er kupa siyah çay ve elmalı poşet çay
9.000 adım
1 Mil Leslie
Zipzip-
Evet canim haklisin ama kokusu tadi beni rahatsiz ediyor
Ama ablamlar et suyu ile pilav pisirmislerdi orda rahatsiz etmedi yedim cok ilginc bir sekilde
Evde bilince yiyemiyorum yaptirmiyorum
erenmothers anlatmıştı nasil duzeldigini daha önce bulursam etiketlerim
Kaptanım bulmuşsun tşk ettim
Niye düşünmeliyiz ki zatenKebap sız bir dünya düşünemiyorum
Guncelledim simdi görebiliyorum göstergeleriafiyet olsun burcucum
İyi ki doğmuş oğlun canım, mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerimSelam kızlar
Zor bela tamamladım adımlarımı. Aslında bir sürü koşturmuştum bugün ama telimi cebime koymayı unutmuşumNeyse hareket oldu. Ayrıca bugün oğluma doğum günü yaptık ama cıslara hiç dokunmadım Birazdan yazacağım menümü. Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın, beynim yanmış durumda
Çok sağol Fulyacımmmafiyet olsun burcucum
Doğum günü kutlu olsunSelam kızlar
Zor bela tamamladım adımlarımı. Aslında bir sürü koşturmuştum bugün ama telimi cebime koymayı unutmuşumNeyse hareket oldu. Ayrıca bugün oğluma doğum günü yaptık ama cıslara hiç dokunmadım Birazdan yazacağım menümü. Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın, beynim yanmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?