ailenin yanına mı gittin canım?Napim zorunluluk beybi yoksa hafta içindeki emek boşa gidiyorvalla sizden kopmamak ciin takımlara giriyorum yoksa diyet olayına uyamiyorum. Hafta içi artık dikkat ederim
Yok canım hafta sonları erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Onun da hayatı düzensiz ve bol yemeli olunca baya kayıyor sirazemailenin yanına mı gittin canım?
Bizde de tam tersi oldu.Beyime dışarda yiyelim diyeceğim bakalım
Kuşum hangi filmVe sinemaya geldim. Allahtan bileti online aldım, yoksa sittinsene çıkmazdım evdenhadi bana iyi seyirler
Ne dediiiialışırsın bebeğim
Biz de yanlis olmaz agaSende yanlış etiketlemişsin bende
Taze bittiakşama ne yemek var kızlar???
İyi seyirlerVe sinemaya geldim. Allahtan bileti online aldım, yoksa sittinsene çıkmazdım evdenhadi bana iyi seyirler
Yorumlarını bekliyorumVe sinemaya geldim. Allahtan bileti online aldım, yoksa sittinsene çıkmazdım evdenhadi bana iyi seyirler
Piknik yaptık bugün hava çok güzeldi. Akşama yemek yiyecek yerimiz kalmadı. Çay içiyoruzakşama ne yemek var kızlar???
Afiyet olsun canimPiknik yaptık bugün hava çok güzeldi. Akşama yemek yiyecek yerimiz kalmadı. Çay içiyoruz
Afiyet olsun yıldızım. Çay zamanı geldi evet belki semaver veya mangal üstü olmayacak ama nefistir benim çaylar daPiknik yaptık bugün hava çok güzeldi. Akşama yemek yiyecek yerimiz kalmadı. Çay içiyoruz
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun yıldızım. Çay zamanı geldi evet belki semaver veya mangal üstü olmayacak ama nefistir benim çaylar da
Afiyet olsun canim18 Aralık menü
Sabah 11 00
2 dil ince tam buğday ,1 adet yumurta 1 dilim peynir 2 sucuk 1 büyük kupa çay
Ara
1 kupa kahve 2 kare bitter
Akşam 17 40
2 adet ev yapımı lahmacun 1 bardak ayran
1.5lt su
Zipzip- Hedef60kgolmak
Aynen canım söz konusu börekse her dakika yiyebilirimBörek her saat istenebilir bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?