Teşekkür ederim ağzımın payını aldımcanım kurula çıkarıp dikkatli ol. Geçmiş olsun.
Pollyanna cordelia poldelya oldu canım.tesekkurler. 3 ay böyle devam edeceğim m@Podelya hayırlı olsun canım, ben çakana kadar
Poeffff annemde hunharca yerken kaçmış 240bin
Ben uyudum da bişi anlamadımBenimki kevgir gibi
Canım benimki mi5 banyoya da girsem abdest de alsam bişey olmuyor. Fiyatları fena değil ama herkesin kesesi farklıTeşekkür ederim ağzımın payını aldımbundan sonra öyle yapacagim
Yeni adın kutlu olsun güle güle kullan
Yemeden çok iyi olacak inşallah sütlü kahve vs idare ederim.akşama ne yemek var kızlar???
Beyime dışarda yiyelim diyeceğim bakalımakşama ne yemek var kızlar???
Kahvaltı ya misafir vardı branch oldu resmen. Açık büfe gibiydi. Servise baktığım için yedigimden bişi anlamadım. Aç gibi tok gibi saçma bı haldeyim. Akşamı erken kapatıp hafif yemem gerekiyorakşama ne yemek var kızlar???
ben akşamı atlayamıyorum. benim için önemli bir öğün.Yemeden çok iyi olacak inşallah sütlü kahve vs idare ederim.
çok güzelBeyime dışarda yiyelim diyeceğim bakalım
afiyet olsun anladım canım. çorba salata yapabilirsin. ya da azcık köfte-tavuk salata gibi.Kahvaltı ya misafir vardı branch oldu resmen. Açık büfe gibiydi. Servise baktığım için yedigimden bişi anlamadım. Aç gibi tok gibi saçma bı haldeyim. Akşamı erken kapatıp hafif yemem gerekiyor
Harikasın
Süpersin tatlımmHarikasın
Evet bölgesel ile ufaktan başlangıcı yaptım
Bana da bulsanız, hiç değiştirmedimPollyanna cordelia poldelya oldu canım.tesekkurler. 3 ay böyle devam edeceğim m
Senin nickin çok güzel.Bana da bulsanız, hiç değiştirmedim
Tanimazsiniz bizim kralicemiz
SüperizzSüpersin tatlımm
Napim zorunluluk beybi yoksa hafta içindeki emek boşa gidiyorBen de anlayışlıyım evine git diyeti rahat yap diyorum ama yaranamıyorum ahhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?