Evet. Akşam cidden sofraya oturmadım bile. Eşim çocuklarla ilgilendi. Seslendi kalanını anan yesin falan. Tencereler sıyrılmış. Mecbur yedim. Ziyan olmasın, şekerpare de herkes yerken yemiş bulundum, tabi bahane olamaz da.. Aralıklı oruç yapıcam zaten yarın. 12:00 ye kadar bir şey yemicem, 16 saat. 20:00 de başladım.
Bitirme saatini düşünmedimAralıklı oruç biraz tehlikeli bana. Şekerim sınırda ve sanırım hormonlarım etkilenmiş durumda. Açken titriyorum. Kadınlara çok iyi gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bilemiyorum tabi, her kafadan ses çıkıyor.
Canım ben buzluktan fasülye çıkardım ısıtıp yerim diye bebekle sabahtandır kaos içimdeyim ne sendromuysa mahvetti beni tüm gün inanki ısıtmaya bile vaktim kalmadı fasülyemi geri buzluğa koydum. Canım turşu çekti az bir yedim sonra da yemek hazırlamaya fırsat kalmadı o kadar yoruldum Li bir kahve içtim o kadar
Annelik çok zormuş kızlar ya Allah ikizlerine olana yardım etsin
Ooo işte bu valla bende sana kızacaktim kaptan bi kendine getir herkesi diye
Valla canım bu ara pek diyet havamda değilim motive olamıyorum takıma bile girmeyecektimde işte elimden geldigince dikkat et.eye çalışıyorum diyim . Ek olarak yürüyüş e başladım çok şükür bunu da iyi hissetmek için işte.
Ooo işte bu valla bende sana kızacaktim kaptan bi kendine getir herkesi diye
Valla canım bu ara pek diyet havamda değilim motive olamıyorum takıma bile girmeyecektimde işte elimden geldigince dikkat et.eye çalışıyorum diyim . Ek olarak yürüyüş e başladım çok şükür bunu da iyi hissetmek için işte.
Ellerine sağlık boncugum valla tam da bunları yazmaya gelecektim buraya motive olmak için geliyoruz ama şuan çok aktif değiliz neden herkes bi boslamis durumda ne yapacaksan yapalım ve geri eski bol motive li grubumuza dönelim lütfen yoksa grubu kaybedeceğiz bunu da birlikte yapabiliriz bence lütfen hadi kızlar tek başımıza hiç bise olmuyor biliyoruz