Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12 de başlicaksın kaçta bitireceksin yarını canım. Aralıklı oruç yapabilirsen güzel kilolar verirsin

12 de başlicaksın kaçta bitireceksin yarını canım. Aralıklı oruç yapabilirsen güzel kilolar verirsin
Bitirme saatini düşünmedimAralıklı oruç biraz tehlikeli bana. Şekerim sınırda ve sanırım hormonlarım etkilenmiş durumda. Açken titriyorum. Kadınlara çok iyi gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bilemiyorum tabi, her kafadan ses çıkıyor.

Hani hiç yemek yok bir de emziriyorsun. Yarın yemekli menü istiyorum canısı ve lütfen bu kadar karşık olmasın
Canım ben buzluktan fasülye çıkardım ısıtıp yerim diye bebekle sabahtandır kaos içimdeyim ne sendromuysa mahvetti beni tüm gün inanki ısıtmaya bile vaktim kalmadı fasülyemi geri buzluğa koydum. Canım turşu çekti az bir yedim sonra da yemek hazırlamaya fırsat kalmadı o kadar yoruldum Li bir kahve içtim o kadar
Annelik çok zormuş kızlar ya Allah ikizlerine olana yardım etsin

Bir sürü öğüne tekrar dönmüşsün canım. Bir ara ne güzel 2 öğün yapıyordun ne güzel gidiyordu kilon
Ooo işte bu valla bende sana kızacaktim kaptan bi kendine getir herkesi diye
Valla canım bu ara pek diyet havamda değilim motive olamıyorum takıma bile girmeyecektimde işte elimden geldigince dikkat et.eye çalışıyorum diyim . Ek olarak yürüyüş e başladım çok şükür bunu da iyi hissetmek için işte.

M
oralin nasıl oldu canım bir ara iyi değilim diyordun

Yemin ederim içimden gelmiyor bir şeyler yazmak git gide azaldı aktiflik, menü listesini yapmam uzun bile sürmüyor artık
Boncuk2307 canım sen bu hafta başlamıştın değil mi
Evet kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…