- 23 Ocak 2021
- 2.427
- 11.394
- 158
Evet kırıkhanliyim. Merkez ussu orasiymis ailem orda cok korkmuslarCok saol cnm
Aaa hataylımısın sende
Çok memnun oldumEvet kırıkhanliyim. Merkez ussu orasiymis ailem orda cok korkmuslarBen kırıkkaledeyim burda gunlerdir hava kipkirmizi ve sisli tedirgindim acikcasi burda korkuyordum ama orda olmus. İnsallah burda da olmaz benimde deprem fobim var. Bir ay once hataydaydim osmaniye depremini hissetmistk onda da korkmustum.. Her duamin ardindan deprem icinde dua ediyorum ya cidden cok urkutucu. Allah bir daha kimseye bu korkuyu yasatmasin bunla gecmis etsin
evet ya cok sukur kotu bisey duymadik yikinti falan yokmus . Bende ona sukrettim Allah m esirgemis . Bende cok memnun oldumÇok memnun oldum
Cok şükür herkes iyi
Tesellisi bu oluor insanın
Rabbim beterinden korusun
İyi gecelerrİyi geceler hanımlar
Afiyet olsun fit insan18 Aralık Pazar
Cordelia Zipzip-
Kahvaltı 13.30
1 h yumurta az peynir
3 kaşık menemenlik sos
8 tuzsuz zeytin
Domates salatalık
2 d tambuğday
1 çk tahinpekmez
Akşam 18.00
1 küçük ton balığı konserve
Domates salatalık
1 d tam buğday
Ara 19.00
1 kase yulaf puding
(Yulaf, süt, keçiboynuzutozu, fındık, fıstıkezmesi)
Su 1 lt
Adım 6.139
İyi geceler cnmİyi geceler hanımlar
BESİNLER | SU MİKTARI | SU DIŞINDAKİ İÇECEKLER | KALORİ | ADIM |
Siyah zeytin, salatalık, 2 muz, 25 gram eski kaşar, 60 gram hindi füme, 2 haşlanmiş yumurta, yoğurtlu brokoli salatası (Z.yağ ve limonlu) tavuk döner 1 er çay kasigi Hindistan cevizi yagi ve tarçın (kahvede kullandim) | 1.800 | 2 sallama beyaz çay 1 Türk kahvesi | 1.274 | 7.012 |
Kaptan gibi kaptan yeaa
Canım çok geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın. Benim de hep aklımda, atlatamadım o korkuyu
Beb baya artiyim:)Kazanabilirsem göndereceğim ama arti gelmeme durumunda durumlar değişebilir
Yürüyüşe gittim gündüz ama buraya yazmadim
1 saatten fazla yürüdüm
Olsun gizli gizli yürümüş:)) az ortalık karistirayim dedim :)Buraya yazdı yürüyüşe gittiğini Ben hatırlıyorum.Zipzip-
Öyle yapmış canım börekleri eritmek istemiş ama erimediler ben biliyorumOlsun gizli gizli yürümüş:)) az ortalık karistirayim dedim :)
Ahanda burda yakın takipteyimSelam gezegenim
Bende uyumak istiyorum ama yürüyüşe gideceğim
Afiyet olsun canım18 Aralık Menü
11.40 2 orta boy yarı olgun muz, ~25 gr kuruyemiş , yağ yakıcı kahve
12.20 100 gr supangle
13.50 siyah çay,1 beyaz roll ekmek, 1 yumurta, 1.5 dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 tatlı kırmızı biber, 2 tatlı kaşığı kayısı reçeli
16.30 1.5 avuç çekirdek, düşük karb bol lif protein bar, küçük boy light sütlü latte
20.20 avokadolu naneli ayran, nohutlu kıymalı mantar yemeği
22.20 9 gr stevialı bitter, birkaç dilim ayva , yağ yakıcı kahve
1.5 lt su
Ekstra 1 fincan böğürtlenli poşet çay
10.100 adım, 2 Mil Leslie
Zipzip-
Eki Görüntüle 3178722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?