yok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.Çünkü sen zayıflamak istiyorsun ama yemek istiyorsun. Ve biraz zayıflayınca alışkanlığı lna yeniliyorsun. Bu döngüyü kurmalısın. Lütfen kendine inan.istikrarli olmalıyız. Yolumuz çok uzun.
İyi geceler dutellamUyumadan önce de 1 bardak su içip yatın
Ben kaçıyom kızlar uyumuşken zıbaracam
Size iyi geceler bebeksiler
Afiyet olsun canimIyi geceler
Menum
1 kase kadar menemen
2 dilim tb ekmek
1 t k labne
1 mandalina
İki kase lahana yemeği
1 dilim kadar mısır ekmeği
İyi gecelerUyumadan önce de 1 bardak su içip yatın
Ben kaçıyom kızlar uyumuşken zıbaracam
Size iyi geceler bebeksiler
Canım avokado da faydalıymışyok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.
Sağol ❤Afiyet olsun ayaklarına sağlık. Pazar adımın hiç mi yok kuzum olanı at varsa
Tamam TatlimSağol ❤
Yok inanki canım
Koşturmacalı geçti pazar ama telefonu elime almak hiç aklıma gelmedi ya
Ablam menopoz başlangıcı yaşıyor canım diyete başladi çok güzel kilo veriyor. Evet bunlar kilo vermeyi etkiler ama durdurmaz ya da kilo aldırmaz. Sadece yemek için bahaneler üretiyor, beynimiz..moralim bozuk, özel yemek yapamıyorum, şekerim yüksek, regl zamanı, psikolojik sorunlarım var su içsem yarıyor vs vs bunların hepsi bahane şişmanız çünkü yemeyi seviyoruz.yok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.
Zeytinyağını kaşıklamı yedin çatallamıyok akşam zeytinyağı yedim ondan doyurmadı.
Hayıt ağacı yaprağı ve mumiyu bi araştırsan mıyok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.
Afiyet olsun canım. Kilon cumaya eksiye döner.Kızlar ben yoğunum biraz pek ugrayamiyorum kusuruma bakmayin
18 aralik
10.30
2 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
1 bardak portakal suyu
4 zeytin
15.00
Kahve
Avuç içi kadar karışık cig kuruyemis
1 hurma
18.30
Firinda sebzeli balik
Salata
Adım 6418
19 aralik
07.00
1 kase sütlü kuru meyveli yulaf
12.30
4 kaşık bulgur pilavı
Kiymali karnabahar yemegi
18.30
1 Kepce mercimek çorbası
Pirasa yemegi
1 kase yoğurt
Adım 6265
Pazartesi kilo bildirimi 84.7 +600
Zipzip- Cordelia
BESİNLER | SU MİKTARI | SU DIŞINDAKİ İÇECEKLER | KALORİ | ADIM |
*423 gram Kapuska *70 gram çavdarlı ekmek *Salatalık *Elma *273 gram ev yapımı yoğurt *Muz *79 gram tam yağlı Ezine *18 gram siyah zeytin *Dereotu *1 y.k f.ezmesi *1 wasa | 1.150(az oldu bu sefer) | 2 sallama beyaz çay | 1.343 | 6.018 |
Kuşum 1 haftada kitap kazanmayayim yaaAfiyet olsun canım. Kilon cumaya eksiye döner.Adım resmini atabilirsiniz misin Sen kitabını seçtin mi?
Nasıl istersen canım. Ayaklarına sağlık.Kuşum 1 haftada kitap kazanmayayim yaane guzel gaza getiriyor beni kayıtlar duruyor 1 ay dolunca bakalim sonuçlara
İyi gecelerNasıl istersen canım. Ayaklarına sağlık.İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?