Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çünkü sen zayıflamak istiyorsun ama yemek istiyorsun. Ve biraz zayıflayınca alışkanlığı lna yeniliyorsun. Bu döngüyü kurmalısın. Lütfen kendine inan.istikrarli olmalıyız. Yolumuz çok uzun.
yok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.

yok canım sadece o değil. wc durumu hep sekte vuruyor diyetime. bir de şimdi bu regl düzensizliği çıktı.
Ablam menopoz başlangıcı yaşıyor canım diyete başladi çok güzel kilo veriyor. Evet bunlar kilo vermeyi etkiler ama durdurmaz ya da kilo aldırmaz. Sadece yemek için bahaneler üretiyor, beynimiz..moralim bozuk, özel yemek yapamıyorum, şekerim yüksek, regl zamanı, psikolojik sorunlarım var su içsem yarıyor vs vs bunların hepsi bahane şişmanız çünkü yemeyi seviyoruz.

Kızlar ben yoğunum biraz pek ugrayamiyorum kusuruma bakmayin

18 aralik
10.30
2 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
1 bardak portakal suyu
4 zeytin

15.00
Kahve
Avuç içi kadar karışık cig kuruyemis
1 hurma

18.30
Firinda sebzeli balik
Salata

Adım 6418

19 aralik

07.00
1 kase sütlü kuru meyveli yulaf

12.30
4 kaşık bulgur pilavı
Kiymali karnabahar yemegi

18.30
1 Kepce mercimek çorbası
Pirasa yemegi
1 kase yoğurt

Adım 6265

Pazartesi kilo bildirimi 84.7 +600

Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun canım. Kilon cumaya eksiye döner. Adım resmini atabilirsiniz misin Sen kitabını seçtin mi?

Selam kizlar

Zipzip-

Cordelia

Hedef60kgolmak

19-12-2022 PAZARTESİ

BESİNLERSU MİKTARISU DIŞINDAKİ İÇECEKLERKALORİADIM
*423 gram Kapuska
*70 gram çavdarlı ekmek
*Salatalık
*Elma
*273 gram ev yapımı yoğurt
*Muz
*79 gram tam yağlı Ezine
*18 gram siyah zeytin
*Dereotu
*1 y.k f.ezmesi
*1 wasa
1.150(az oldu bu sefer)2 sallama beyaz çay1.3436.018

İyi geceler cümleten

Afiyet olsun canım. Kilon cumaya eksiye döner. Adım resmini atabilirsiniz misin Sen kitabını seçtin mi?
Kuşum 1 haftada kitap kazanmayayim yaa ne guzel gaza getiriyor beni kayıtlar duruyor 1 ay dolunca bakalim sonuçlara

Eklentiler

• Screenshot_20221219_232744.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20221219_232613.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…