- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim deGözüm açılmıyooo
Bi araştır vaktin olursaMimiyuyu biliyorum.
Kolay geçsin inşallah ablacımYarın dişte olacam ya sabahtan gelmezsem merak etmeyin,umarım kolaycana biter işlemler moralli gidiyorum en azından işlemleri biliyorum neler yapılacak seyrettim hatta videolarını
Hayırlısıyla çabuk biter inşallahYarın dişte olacam ya sabahtan gelmezsem merak etmeyin,umarım kolaycana biter işlemler moralli gidiyorum en azından işlemleri biliyorum neler yapılacak seyrettim hatta videolarını
İnşallah dutcum sıkıntı olmasın yeter ki.Kolay geçsin inşallah ablacım
İnallah fezacım .Hayırlısıyla çabuk biter inşallah
Afiyet olsun canım acıktım valla
Çabucak atlatırsın inşallah ablacımYarın dişte olacam ya sabahtan gelmezsem merak etmeyin,umarım kolaycana biter işlemler moralli gidiyorum en azından işlemleri biliyorum neler yapılacak seyrettim hatta videolarını
İnşallah canım çok sağolAfiyet olsun canım acıktım valla
Çabucak atlatırsın inşallah ablacım
O artık bir leydiKız yok şırdan yemiyom artık
Eskiye döndüm yoğun talep üzerineİnşallah dutcum sıkıntı olmasın yeter ki.
Nick değişmiş gene
İnallah fezacım .
Diğeride güzeldi sen hangisinde huzurluysan seviyorsan onu kullanmak daha iyi.Eskiye döndüm yoğun talep üzerine
Sanırım bunun enerjisi daha iyi geliyo banaDiğeride güzeldi sen hangisinde huzurluysan seviyorsan onu kullanmak daha iyi.
İşte budur,kendini daha iyi haşssediyorsun demek ki,ben değiştersem mesela yadırgarım bununla özdeştim çünkü:))Sanırım bunun enerjisi daha iyi geliyo bana
afiyet olsun canim
Gecmis olsun ablacim kolay gecer insallahYarın dişte olacam ya sabahtan gelmezsem merak etmeyin,umarım kolaycana biter işlemler moralli gidiyorum en azından işlemleri biliyorum neler yapılacak seyrettim hatta videolarını
Hayirli sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar kızlar
Eşim işe gidecek olmasa hiç kalkmam
Sabır gezo sabır, 2 gün kaldı, sonra yılbaşı izni başlıyor
İyiyim fesangim sen nasilsinAy okuyamıyorum geçmişi herkes iyidir inşallah
Bende bununla özdeştim . Diğer nickle dahi arkadaşlar hep dut diyoduİşte budur,kendini daha iyi haşssediyorsun demek ki,ben değiştersem mesela yadırgarım bununla özdeştim çünkü:))
Afiyet olsun canım acıktım valla
Çabucak atlatırsın inşallah ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?