Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vayyyy kahve ha ellerine sağlık olsun bende poşet çay içiyorum
Afiyet olsun sana da, sağ ol. Ben yapmadim, dısarda, aylar sonraki ilk kahvem. Pazara ciktim, dönuste iceyim dedim. İlaç gibi geldi (cocuklar evde bakici ablayla)

Afiyet olsun sana da, sağ ol. Ben yapmadim, dısarda, aylar sonraki ilk kahvem. Pazara ciktim, dönuste iceyim dedim. İlaç gibi geldi (cocuklar evde bakici ablayla)
Sende sağol bozacım,pazar dönüşü yorgunluk kahveside süper olmuş.

Afiyet olsun ablacim
Sağol kuzucum
Bakalim.bu kucuk yerde kahve kac para gecen cocuklara gozleme yedirdim, baska yerde. 45 TL onceden ben hic bi seye pahali dedigimi hatirlamam. Hatta tiramisu ya da cheescake 2 ser tane yiyodum en iyi yerlerde. Amaartik imkansiz
Gözlemeye bak 45 lira olmuş,ciddi arttı herşey artık,sonumuz ne olacak belli değil,sorsan uçuyoruz kıskanılıyoruz.
Ben susayım en iyisi

Sag ol. Bosver yani yapacak bi sey yok :) şükür cidden. Dün markette 300-400 gibi harcadim. Peynircide 200, firinda 50
500 net olmustur. Market peyniri, beyaZ ekmek alsam, tabi bayagi farkeder fiyat ama gücüm varken, oyle bi sey yapmam
Kaymak da mi yemiyek. Cidden fakirlik sinirinda olsam mecbur bogazimdan keserim ama orta halliyiz

Bakalim.bu kucuk yerde kahve kac para gecen cocuklara gozleme yedirdim, baska yerde. 45 TL onceden ben hic bi seye pahali dedigimi hatirlamam. Hatta tiramisu ya da cheescake 2 ser tane yiyodum en iyi yerlerde. Amaartik imkansiz
Canım afiyet olsun kahven
2şer mi yiyordun

Hayat çok pahalı canım. Sen yarım ye. Kilo da almazsın.

Ben artık şükretmiyorum hiç bir şeye,tamam gene iyiyizde bişey alınıren bile kırk defa düşünüyoruz.
Pazarlar bile özellikle peynir uçtu gitti marketle yarışıyor artık,insanlar yerden sebze meyve topluyor.

Günaydın bugün biraz heyecan var.
Küçük görümcem doğuma gidecek. Ben evlendigimde liseye gidiyordu ufacıkdi. Şimdi çok garip geliyor
Kız kardeşim olmamasının etkisi de var sanırım.
Ay canım bı ara bildirimlere baktım kaçırdım surdan yazım. Yatılı ortoakulda çalışıyorum geceleri nöbetçi hoca olarak kalıyoruz belletmen deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…