- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Çok sağol kuzum yarın savaşa gidiyorum resmen
Aynen farkındayım hep dut deniyordu.Bende bununla özdeştim . Diğer nickle dahi arkadaşlar hep dut diyodu
Çok geçmiş olsun sağlıkla atlat kuzumYarın dişte olacam ya sabahtan gelmezsem merak etmeyin,umarım kolaycana biter işlemler moralli gidiyorum en azından işlemleri biliyorum neler yapılacak seyrettim hatta videolarını
Çok sağol kaptanım umarım rahat geçer herşeyÇok geçmiş olsun sağlıkla atlat kuzum
Çok sağol bozacım inşallah kolaycana biter hemencecikHanimKelesimiGetir gecmis olsun. İnsaallah cok iyi geçer.
Vayyyy kahve ha ellerine sağlık olsun bende poşet çay içiyorumHerkes kendine gelsin
Afiyet olsun canimHerkes kendine gelsin
Afiyet olsun sana da, sağ ol. Ben yapmadim, dısarda, aylar sonraki ilk kahvem. Pazara ciktim, dönuste iceyim dedim. İlaç gibi geldi (cocuklar evde bakici ablayla)Vayyyy kahve ha ellerine sağlık olsun bende poşet çay içiyorum
Sag ol zipzipimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacimVayyyy kahve ha ellerine sağlık olsun bende poşet çay içiyorum
Sende sağol bozacım,pazar dönüşü yorgunluk kahveside süper olmuş.Afiyet olsun sana da, sağ ol. Ben yapmadim, dısarda, aylar sonraki ilk kahvem. Pazara ciktim, dönuste iceyim dedim. İlaç gibi geldi (cocuklar evde bakici ablayla)
Sağol kuzucumAfiyet olsun ablacim
Gözlemeye bak 45 lira olmuş,ciddi arttı herşey artık,sonumuz ne olacak belli değil,sorsan uçuyoruz kıskanılıyoruz.Bakalim.bu kucuk yerde kahve kac para gecen cocuklara gozleme yedirdim, baska yerde. 45 TLonceden ben hic bi seye pahali dedigimi hatirlamam. Hatta tiramisu ya da cheescake 2 ser tane yiyodum en iyi yerlerde. Amaartik imkansiz
Sag ol. Bosver yani yapacak bi sey yok :) şükür cidden. Dün markette 300-400 gibi harcadim. Peynircide 200, firinda 50Sende sağol bozacım,pazar dönüşü yorgunluk kahveside süper olmuş.
Sağol kuzucum
Gözlemeye bak 45 lira olmuş,ciddi arttı herşey artık,sonumuz ne olacak belli değil,sorsan uçuyoruz kıskanılıyoruz.
Ben susayım en iyisi
Canım afiyet olsun kahvenBakalim.bu kucuk yerde kahve kac para gecen cocuklara gozleme yedirdim, baska yerde. 45 TLonceden ben hic bi seye pahali dedigimi hatirlamam. Hatta tiramisu ya da cheescake 2 ser tane yiyodum en iyi yerlerde. Amaartik imkansiz
Hayat çok pahalı canım. Sen yarım ye.Bakalim.bu kucuk yerde kahve kac para gecen cocuklara gozleme yedirdim, baska yerde. 45 TLonceden ben hic bi seye pahali dedigimi hatirlamam. Hatta tiramisu ya da cheescake 2 ser tane yiyodum en iyi yerlerde. Amaartik imkansiz
Ben artık şükretmiyorum hiç bir şeye,tamam gene iyiyizde bişey alınıren bile kırk defa düşünüyoruz.Sag ol. Bosver yani yapacak bi sey yok :) şükür cidden. Dün markette 300-400 gibi harcadim. Peynircide 200, firinda 50
500 net olmustur. Market peyniri, beyaZ ekmek alsam, tabi bayagi farkeder fiyat ama gücüm varken, oyle bi sey yapmam
Kaymak da mi yemiyek.Cidden fakirlik sinirinda olsam mecbur bogazimdan keserim ama orta halliyiz
Afiyet olsunHerkes kendine gelsin
Ay canım bı ara bildirimlere baktım kaçırdım surdan yazım. Yatılı ortoakulda çalışıyorum geceleri nöbetçi hoca olarak kalıyoruz belletmen deniliyorGünaydın bugün biraz heyecan var.
Küçük görümcem doğuma gidecek. Ben evlendigimde liseye gidiyordu ufacıkdi. Şimdi çok garip geliyor
Kız kardeşim olmamasının etkisi de var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?