Afiyet olsun
Afiyetler olsun efenim
İç iç
Sen bizim Dutumuzsun :) bayadir biliyorum seni:)İç içevet bu nicki daha çok seviyorum
Evet o yüzden eski nick yaptım geriSen bizim Dutumuzsun :) bayadir biliyorum seni:)
Yok kuzum ya büyük kız hiç istemiyor çok ağlıyor lise bitene kadar beklemedeyiz bakalım şimdilikKmsl Hnd canım sen İstanbul a taşındın mi?
adanada degil misin.Yok kuzum ya büyük kız hiç istemiyor çok ağlıyor lise bitene kadar beklemedeyiz bakalım şimdilik
Haklı tabi canım bütün düzeni değişecek. Hayırlısı olsunYok kuzum ya büyük kız hiç istemiyor çok ağlıyor lise bitene kadar beklemedeyiz bakalım şimdilik
Evetadanada degil misin.
Aynen bizde öyle düşündük ama eşimde bizi yanında istiyorHaklı tabi canım bütün düzeni değişecek. Hayırlısı olsun
Belmayne denemeden vazgeçmemek lazım. Çiğ köfte yogur öncelikle beceri kazanırsın. Ben de sonradan öğrendim zamanla daha iyi oluyor.Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım
Bir adım daha atmam demişsin resmen :)) Nice mutlu seneleerin olsun inşallah canım.
İçildi
Ya çok severim içli köfteyi ama hayatımde bir kez yaptım ve yapmaya tövbe ettim :)) Çokkk zorr. Sonra Arda'da bir tarif gördüm, tepside yapılıyor. Tam tembel işi. Ondan yaptım birkaç kere.Güzel oldu. Ama orjinalinin tadı başka ya.
Ahaaahaaa bence suçu birbirimize atarak sıyırabiliriz bu işten. Ama ben kesin yine yapacağım
Afiyet olsun kuzu
Biber dolma olmamış malzemeden çalma
Afiyet olsun
Sağolun canlarAfiyetler olsun efenim
Sarma yedim 2 gün önce bak menüye yazmayı unuttumBiber dolma olmamış malzemeden çalma
Afiyet olsun canım
Pazartesiden beri tartıya çıkmıyorum o yüzden bilmiyorum.60kiloyum dün gece ne yedin :) benim menüme ek 1 paket ikram bisküvi, latte ve büyük protein bar vardı şükür bu sabah pazartesiyle sabit sayılırım
Tatlım kapyanin içindeki peynir az peynirrrSağolun canlar
Sarma yedim 2 gün önce bak menüye yazmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?